Menu

Articol

0 Comentariu

Stana Izbaşa, condamnată la închisoare! „Banul nu are putere!”

Autor: 

Solista de muzică populară şi de manele Stana Izbașa a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să o condamne la închisoare pe cunoscuta interpretă din Banat în urma unui dosar privind afacerea diplomelor de la Facultatea de Drept din Băile Herculane.

Afacerea şpăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundaţiei Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, a fost soluţionată definitiv, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupţie instrumentat de fostul PNA.

Stana Izbașa a fost acuzată că a mituit conducerea Facultății de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret Băile Herculane cu suma de 3.500 de dolari, pentru a obține diploma licenţă, deoarece, potrivit unor informații de la acea dată, nu a frecventat cursurile facultății și nici nu s-a prezentat la examene.

Magistraţii instanţei supreme au admis în întregime recursul procurorilor anticorupţie din Timişoara, astfel că solista de muzică populară, dar şi de manele, Stana Izbaşa s-a ales cu o condamnare la închisoare de doi ani şi şase luni, cu suspendarea executării pedepsei, pentru fals intelectual, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, potrivit wowbiz.ro.

Aşa cum le zice şi maneaua, „Banul nu are putere!”, interpretat de Stana Izbaşa, în tandem cu Nicu Paleru:

„Poţi, omule să fii şi împărat,

În viaţă nu e totul banii şi puterea!”

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog