Menu

Articol

0 Comentariu

Studenții reșițeni, între câștigătorii competiției Microsoft Student TECHathon

Sediul din Timișoara al Microsoft Romania a găzduit la sfârșitul săptămânii, „Microsoft Student TECHathon“, competiție la care au participat trei studenți ai programului de studiu Informatică industrială de la Facultatea de Inginerie și Management, precum și un student al programului de studii Contabilitate şi informatică de gestiune de la Facultatea de Ştiinţe Economice, reprezentanţi ai Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Alături de studenți din cadrul universităților timișorene (Universitatea Politehnica – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Universitatea de Vest – Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Tibiscus), organizatorii au împărțit participanții, aleatoriu, în echipe de câte trei studenți, având de rezolvat teme din domeniul configurării rețelelor de calculatoare, sistemelor de operare, bazelor de date.

„Cristian Băra, student în anul III Informatică industrială, a făcut parte din echipa câștigătoare a competiției, iar Vlad Trif, student în anul II Informatică industrială, a obținut cu echipa sa premiul al II-lea.

Mulțumiri și felicitări se cuvin a fi adresate și celorlați doi studenți participanți, Flavius Țeicu, Informatică Industrială anul IV, și Alex-Mario Sîrbu, anul I Contabilitate și informatică de gestiune, precum și cadrelor didactice coordonatoare, ș.l. dr. ing. Cornelia Anghel-Drugărin și drd. Irina Terfeloagă.

Prin rezultatele obținute, studenții reșițeni dovedesc în cadrul simpozionelor științifice studențești și al diferitelor competiții nivelul de pregătire care le permite să concureze și să câștige în confruntările cu studenți din toate centrele universitare“, se arată într-un comunicat de presă al universității reșițene.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog