Menu

Articol

Studenţi şi profesori din Tg. Mureş îi invită pe reşiţeni la o discuţie sinceră despre femei!

Universitatea de Arte din Târgu Mureş prezintă mâine, miercuri, 14 martie, de la ora 19.00, în sala Palatului Cultural Reşiţa, spectacolul „MEDE/EA sau Despre fericirea conjugală”, de Roxana Marian, regia Monica Ristea. Intrarea este liberă, pe bază de... voinţă personală.

După spectacol, actorii şi profesorii târgmureşeni vor invita publicul la o sesiune de discuţii despre femei.

O invitaţie la sinceritate!

„Medeea modernă, multiplicată, e la fel de condamnată ca cea rămasă în inconştientul colectiv prin tragedia antică sau mai uşor de înţeles oadată cu adăugarea unui filtru feminist? A schimbat feminismul viziunea asupra iubirii şi asupra rolului asumat de femei în iubire sau lucrurile au rămas în esenţă la fel de mii de ani? Iată întrebările incomode pe care le pune spectacolul, şi care pot naşte răspunsuri surprinzătoare în noi, spectatorii. O invitaţie la sinceritate!”, precizează organizatorii.

Spectacolul „MEDE/EA sau Despre fericirea conjugală” face parte din turneul pe care Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, îl organizează cu studenţii anului I – Masterat – Arta Actorului. Turneul cuprinde oraşele Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Timişoara, Reşiţa, Petroşani şi Deva.

Powered by Jasper Roberts - Blog