Menu

Articol

Studenţii Universităţii „Eftimie Murgu” Reşiţa, premiaţi în cadrul „Galei excelenţei”, ediţia a II-a

Conducerea academică a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița a organizat ieri, 18 decembrie 2018, în incinta Campus Café, o întâlnire de suflet, „Gala excelenței”, ediția a II-a.

Conform conducerii istituţiei, scopul declarat al acestui eveniment fiind evidențierea studenților care au obținut premii la sesiunile științifice studențești naționale și internaționale, precum și a celor care au fost medaliați la competiții sportive din țară și din străinătate pe parcursul anului 2018.

Rectorul Universităţii „Eftimie Murgu” Reşiţa, Andrade Ionuț Bichescu a declarat: „Astăzi are loc un ultim moment festiv pe anul 2018 la universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa. O întâlnire de suflet pentru comunitatea noastră şi o parte din studenţii noştri care ne-au reprezentat cu succes atât în ţară cât şi în străinătate. Dorim să ne arătăm în acest fel recunoştinţa faţă de efortul depus de aceşti studenţi, dar şi faţă de cadrele didactice. Sperăm să continuăm în aceeaşi manieră şi anul viitor şi să obţinem şi în 2019 rezultate frumoase”.

Stundenţii premiaţi spun că sunt bucuroşi că au avut ocazia să participe la numeroasele sediuni de comunicare, iar parteneriatele cu cei din Serbia le-a dat oportunitatea să înveţe lucruri noi şi să se dezvolte pe toate planurile.

Tinerii reşiţeni au oferit un program artistic de colinde şi au mulţumit profesorilor şi conducerii pentru eforturile depuse în anul 2018 pentru dezvoltarea lor personală.

Powered by Jasper Roberts - Blog