Menu

Articol

Surpriză de proporţii pentru bikerii reşiţeni: Nicu Covaci a urcat pe scena de la Râul Alb!

Nicu Covaci şi prietenul ziarului Argument, Cristi Păunescu

Ziua de vârf a festivalului West Romanian Bike Fest de la Râul Alb s-a încheiat cu o surpriză pentru toţi cei prezenţi. Liniştit şi în aparenţă foarte interesat ce ce se întâmplă acolo, Nicu Covaci şi-a făcut ieri apariţia prin mulţimea adunată la festival. La început timizi faţă de apariţia printre ei a legendarului rocker, bikerii au aşteptat momentul ca cineva să îl abordeze pe marele artist. Urmarea a fost peste aşteptările celor prezenţi, când Nicu Covaci a acceptat foarte uşor întrebările acestora şi chiar s-a fotografiat cu cei mai mulţi dintre ei.

"Si eu sunt motociclist şi rocker, aşa că eram în trecere, ştiam de eveniment şi nu am vrut să pierd ocazia de a veni aici, la Râul Alb", a spus Nicu Covaci. În ciuda zvonurilor că nu ar mai exista o a doua ediţie a Festivalului de Blues de la Gărâna, artistul ne-a asigurat că acestea sunt doar vorbe. "Evident că va avea loc evenimentul. La sfârşitul acestei luni, ne întâlnim la Gărâna!", a mai spus Covaci.

Cea mai mare surpriză pentru toţi cei prezenţi a fost momentul în care Nicolae Covaci a acceptat să urce pe scena West Romanian Bike Fest. Acesta a luat chitara şi a cântat două melodii. "Va aştept să ne vedem la Gărâna!", şi-a încheiat rokerul minirecitalul.

Powered by Jasper Roberts - Blog