Menu

Articol

Târg de Crăciun organizat de elevii Colegiului Economic al Banatului Montan

A devenit o obișnuință ca de sărbătorile de iarnă la Colegiul Economic al Banatului Montan să se organizeze o acțiune cu scop caritabil. Este vorba de „Târgul de Crăciun“, în care elevii școlii, viitori lucrători din alimentația publică, au venit cu o ofertă diversificată, constând în platouri cu produse tradiționale de Crăciun, de la slăninuță, cârnați, caltaboși, jumări și până la cozonaci, prăjituri și torturi, elevii etalându-și imaginația și priceperea în arta culinară. Oaspeți ai elevilor organizatori s-au dovedit colegii lor de la Școala Gimnazială nr. 8.

Acțiunea având un caracter caritabil, toate produsele au fost vândute, inclusiv și obiectele ornamentale și decorațiunile pentru momente festive de acest gen. În mai puțin de o oră și jumătate, toate produsele s-au epuizat, iar banii încasați din vânzarea lor – 1.200 de lei, vor ajunge la elevii colegiului care provin din familii nevoiașe. 

După cum ne declara dir. adj. Marius Cornici, a existat și un juriu care a premiat standurile cu vânzrile cele mai mari, cu produsele cele mai tradițional și cu aranjamentele cele mai originale.  

Powered by Jasper Roberts - Blog