Menu

Articol

Târgul de Toamnă de la Oraviţa şi-a deschis porţile încă de la primele ore ale dimineţii

Încă de la primele ore ale dimineţii, Zona Gării din Oraviţa a devenit cel mai animat loc din oraş. Aici are loc cea de a VIII-a ediţie a Târgului de Toamnă, în cadrul căreia crescătorii de animale vor lipsi din cauza noilor reglementări cu privire la pesta porcină.

Cu toate acestea, producătorii de produse agricole şi-au amplasat deja mesele şi s-au declarat mulţumiţi de faptul că orăviţenii au ieşit devreme la cumpărături, în special gospodinele care au plecat spre casă cu plasele pline de bunătăţi.

Aşa cu ne-au obişnuit, elevii mai multor şcoli din judeţ, dar în special cele din Oraviţa sunt şi ei prezenţi la târg cu produse din panificaţie, dar şi specialităţi de sezon.

Timp de două zile, pe platoul din Zona gării vor avea loc şi spectacole folclorice, fiind învitaţi artişti ai Casei de Cultură „George-Motoia Craiu”, Ansamblul „Hora Carașului”, Ansamblul „Soko” din Socol, Ansamblul „Junii Gugulani” din Caransebeș și Andreea Chisăliță. Evenimentul este organizat de Primăria Oravița, cu sprijinul Camerei Agricole Caraș-Severin.

Powered by Jasper Roberts - Blog