Menu

Articol

0 Comentariu

Teatru vienez la Reşiţa: „Cină cu Gustav Klimt”, la Palatul Cultural (UPDATE)

Autor: 

Teatrul de Vest Reşiţa prezintă, miercuri, 29 iunie, de la ora 19.00, la Palatul Cultural, spectacolul „Abendessen mit Gustav Klimt" („Cină cu Gustav Klimt”), de Jacek Cygan, regia Nicolae Dumitru Vlădulescu, o producţie a Teatrului „Pygmalion” din Viena. Spectacolul este în limba germană, în distribuţie fiind actori de la teatrul Pygmalion in Viena. Distribuţia: Geirun Tino, Madeleine Steinwender, Constantina-Elisabeta Vanca.

Directorul Teatrului de Vest din Reşiţa, Nicolae Dumitru Vlădulescu, a primit oferta de a regiza spectacolul, după textul dramaturgului polonez Jacek Cygan, pentru Festivalul de Teatru Polonez, care s-a desfăşurat la Viena,  în luna mai, a.c..

„Cină cu Gustav Klimt” spune povestea unei mari iubiri neîmplinite şi a unei prietenii ratate. Este povestea unui funcţionar de bancă, sosit la Viena din Polonia, împreună cu iubita sa, pictoriţă, şi cu prietenul său, pictor. Acest triunghi de personaje crează nişte complicaţii sentimentale cu urmări neprevăzute. Se naşte şi un copil, se nasc drame, chiar şi o tragedie, întrucât pictorul se sinucide, lăsând în urmă un noian de încurcături şi secrete. În piesa regizată de Vlădulescu, întreaga poveste se petrece în mintea bătrânului funcţionar, care îşi retrăieşte dramele tinereţii, conversând cu amintirea fostei iubite şi a fetei lor, devenită, între timp, o tânără chinuită de întrebări.

Teatrul de Vest Reşiţa face o invitaţie specială membrilor Forumului Democratic German din Caraş-Severin, precum şi tuturor spectatorilor vorbitori de limbă germană din Reşiţa, la un spectacol despre iubire, prietenie, ratare,... despre viaţă.

UPDATE, ora 20.00 =========================

Teatrul de Vest Reşiţa
Anunţă
Spectacolul de miercuri, 29 iunie, ora 19.00, „Abendessen mit Gustav Kilmt” („Cină cu Gustav Klimt”), de la Palatul Cultural, se anulează din cauza îmbolnăvirii unui actor din distribuţie. Spectacolul va fi reprogramat pentru luna septembrie, 2016.
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Conducerea
 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog