Menu

Articol

0 Comentariu

Teatrul de Vest Reşiţa… începe să aibă manager!

Florin Gabriel Ionescu

Teatrul de Vest Reşiţa a publicat, astăzi, pe situl instituţiei, rezultatul primei etape a concursului de proiecte pentru ocuparea postului de manager la teatrul reşiţean. Conform „Listei”, care cuprinde un singur candidat, proiectul de management al concurentului a fost notat cu 8.00 de către comisia de concurs. Faţă de primul concurs, desfăşurat în lunile iunie-iulie 2017, de data aceasta Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost mult mai discret, păstrând secret atât numele candidatului, cât şi numele membrilor comisiei de concurs.

Reamintim că, din informaţiile noastre, candidatul înscris la concursul pentru ocuparea postului de mamger la Teatrul de Vest Reşiţa este actorul şi regizorul Florin Gabriel Ionescu, absolvent al Facultăţii de Teatru din Bucureşti şi fost actor la Teatrul Naţional din Timişoara. Florin Gabriel Ionescu are în prezent rezidenţa în Ungaria, unde s-a mutat împreună cu soţia sa, care este directoare la un teatru din oraşul Szekszard. 

Conform regulamentului de concurs, candidatul îşi va susţine proiectul de management în cadrul unui interviu, în faţa comisiei de concurs, în una din următoarele trei zile, adică, în 20, 21 sau 22 septembrie.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog