Menu

Articol

0 Comentariu

Tinerii revoluţionari ajută persoanele vârstnice din Anina

Autor: 

La sfârşitul săptămânii trecute, membrii Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari 89 au organizat o acţiune caritabilă dedicată persoanelor vârstnice din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Anina. Aceştia au adunat sume considerabile din propriile venituri, cu care au cumparat produse alimentare, materiale medico-sanitare, dar şi produse de curăţenie.

„În urma unei vizite făcute la acest Cămin, am decis să ne unim forţele în preajma sărbătorilor şi să încercăm să îi ajutăm pe beneficiarii acestuia”, ne-a declarat cu această ocazie Traian Gogu Sorca, secretarul Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari 89.

Reprezentanţii Căminului au primit cu bucurie iniţiativa, mai ales datorită faptului că situaţia financiară nu este una care să acopere necesităţile celor 48 de asistaţi. „În urma ştirilor din ultima vreme, am aflat faptul că la Anina nu sunt suficiente fonduri, ba sunt chiar inexistente, pentru a asigura acestor bătrâni un trai decent, a mai adaugat Traian Gogu Sorca. Tocmai de aceea sper ca aceste acţiuni să fie mai dese, mai ales că facem demersuri pentru a coopta şi alte asociaţii, organizaţii pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării acestor persoane”.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog