Menu

Articol

TMK Hydroenergy Power participă la ecologizarea lacului Văliug

Săptămâna Europeană a Mobilităţii îi va găsi pe cei de la TMK Hydroenergy Power, parte a Grupului CEZ în Romania, angrenaţi într-o acţiune ce are drept scop  ecologizarea lacului Gozna. Ea este susţinută de elevii Colegiului Mircea Eliade din Reşiţa.

 Acţiunea, cu implicarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, cu aproape 40 de voluntari TMK Hydroenergy Power şi elevi ai Colegiului reşiţean. Ei vor curăţa atât luciul apei, cu ajutorul bărcilor, cât şi zona adiacentă lacului de acumulare

Ca de obicei, TMK Hydroenergy Power sprijina periodic iniţiativele locale care vizează grija pentru mediu şi ia măsuri pentru ecologizarea luciului apei ori de cate ori este necesar, pe lacurile pe care le gestionează: Secu, Gozna, Valiug şi Timiş Trei Ape.

Referindu-se la acţiunea de la sfârşitul săptămânii, directorul General TMK Hydroenergy Power, Daniel Tudose, a ţinut să precizeze: „Simţim o reală responsabilitate faţă de comunitatea locală din Caraş-Severin, unde ne desfăşurăm activitatea, cu atat mai mult cu cât ne-a oferit o primire calduroasă. Atunci când vine vorba despre calitatea vieţii noastre şi a mediului înconjurător, suntem cu atât mai deschişi. Acţiunile de ecologizare reprezintă deja o tradiţie pentru Grupul CEZ în Romania din care TMK Hydroenergy Power face parte şi faptul că am reuşit să motivăm în jurul nostru şi tânăra generaţie, care demonstrează grija faţă de mediul înconjurator, ne oferă o satisfacţie deosebită. Parteneriatul cu Agenţia pentru Protecţia Mediului din Caraş-Severin ne-a oferit încă o dată ocazia să punem umărul la un mediu mai curat pentru noi şi copiii noştri." (Foto: WordPress.com)

Powered by Jasper Roberts - Blog