Menu

Articol

TMK investeşte milioane de lei pentru autorizaţia de mediu

Conform directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Marius Vodiţă, în ultima perioadă unii cetăţenii au depus mai multe sesizări cu privire la emisia de praf a TMK-ului. Plângerile au venit din zona Rândul III, Strada Ştefan cel Mare.

Chemaţi la discuţii, reprezentanţii TMK au propus un plan de investiţii, mai ales că societatea se află în plină procedură de reglementare pentru obţinerea noii autorizaţii de mediu. „Chiar astăzi am trimis ultimele documente necesare procesului de autorizare prin care trecem. Facem tot ce se poate ca Reşiţa să fie un oraş plăcut”, spune Ioan Vasile Romulus, directorul TMK Reşiţa. Conform directorului societăţii, la TMK sunt 780 de reşiţeni angajaţi.

Marius Vodiţă spune că societatea a depus un plan de măsuri şi că următoarele investiţii pentru respectarea legislaţiei se ridică la aproape două milioane de lei. „Am avut discuţii cu reprezentanţii TMK şi cu cei de la Garda de Mediu şi am identificat problemele momentului. Vorbim de un plan al societăţii în două etape, cea finală va avea loc în luna august 2018, iar din câte am văzut suma se ridică la aproape două milioane de lei. Ţinem cont de faptul că suntem toţi implicaţi în funcţionarea societăţii, cetăţeni dar şi autorităţi. Tocmai de aceea vom face şi o dezbatere publică să vină cetăţenii şi să îşi exprime punctul de vedere”, a mai spus Marius Vodiţă, directorul APM.

Powered by Jasper Roberts - Blog