Menu

Articol

TMK Reşiţa, la alt nivel - „Un proiect la care visam de mult!”

TMK Reşiţa va trece la alt nivel de dezvoltare, prin implementarea unui proiect prin care combinatul va avea şi linii de laminare, urmând să producă şi mărfuri finite. Informaţia vine de la directorul general al Diviziei Europene TMK, Adrian Popescu:

„Acum a venit din nou timpul să ne întoarcem la Reşiţa şi să continuăm proiecte la care visam de mult. Suntem în faza de analiză a unor mini-capacităţi de laminare amplasate la uzina din Reşiţa pentru produse metalurgice tot cu valoare adăugată mare (regret, dar din motive evidente încă nu pot detalia subiectul), care să completeze gama noastră de fabricaţie”.

„Toate acestea arată că în tot ceea ce facem, abordarea noastră este produsul unei gândiri pe termen lung care să facă din tandemul Slatina-Reşiţa al TMK un complex industrial de succes, care să producă majoritar produse de tip Premium în condiţii de siguranţă şi prietenoase cu mediul şi cu oraşele în care lucrăm”, a mai spus Adrian Popescu într-un interviu acordat ziarului Jurnal de Caraş-Severin.

„Pot spune că am avut şi avem colaborări constructive cu autorităţile locale, probabil că fiecare îşi doreşte mai mult, dar important este să înţelegem că un oraş fără locuri de muncă sigure pe termen lung nu poate exista, dar şi că o industrie fără un oraş care să îi furnizeze forţa de muncă, de asemenea, nu poate exista. Urbanul şi industria trebuie şi pot să co-existe, iar pentru aceasta vom fi mereu în dialog cu autorităţile şi vom încerca să înţelegem problemele şi, în acelaşi timp, să ni le exprimăm pe ale noastre”, a mai specificat, printre altele, directorul general Adrian Popescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog