Menu

Articol

0 Comentariu

Traficanții de droguri și-au primit pedepsele: închisoare cu executare

Tribunalul Caraș-Severin a pronunțat pedepsele într-un dosar în care trei bărbați au fost judecați pentru deținere și trafic de droguri. Totodată, instanța a dispus confiscarea specială în vederea distrugerii a unor fragmente de plante care au constituit probe și contra probe aduse de anchetatori și procurori.

Astfel,  inculpatul Iosif Cismariu a fost condamnat la pedeapsa de 2 (doi) ani inchisoare şi interzicerea drepturile prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, fără drept, în formă continuată și la pedeapsa de 3 (trei) luni inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, în formă continuată .Cismariu va executa pedeapsa contopită de 2 ani şi o lună închisoare.

Sorin-Octavian Micșa a primit  pedepse de 2 ani închisoare şi interzicerea drepturile prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, fără drept, în formă continuată și de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, în formă continuată Inculpatul va executa pedeapsa contopită de 2 ani şi 2  luni închisoare.

În cazul lui Marius Coadă lucrurile sunt puțin mai complicate, întrucât la pedeapsa primită acuma, 1 an și 7 luni de închisoare, se adaugă un „rest“ de 3 ani, urmând să execute pedeapsa de 4 ani și 7 luni şi interzicerea drepturile prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 3 ani.

Din pedepsele aplicate celor trei traficanți, se deduc perioadele reţinerii, arestului preventiv şi arestului la domiciliu, începând cu 20 septembrie 2016 și până la zi.

Sentința nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog