Menu

Articol

0 Comentariu

Trei incendii în două zile, în Caraş-Severin

În noaptea de 10/11 ianuarie, într-o gospodărie din cartierul orăvițean Broșteni a izbucnit un incendiu. Focul a pornit de la afumătoria din incinta gospodăriei, pe care a a făcut-o scrum, împreună cu 50 de kilograme de carne. De acolo, flăcările s-au înălțat la un acoperiș, distrugând aproape 80 de metri pătrați. Totodată, au ars cât ai bate din palme peste două tone de nutreț pentru animale. În jurul orei 3.30, două echipaje ale pompierilor militari din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa au intervenit rapid pentru stingerea acestuia, eliminând riscul propagării incendiului la întreaga locuinţă.

Alte eveniment s-a produs în timpul zilei. O lumânare aprinsă în apropierea unor materiale de hârtie a fost cauza probabilă de izbucnire a incendiului la o baracă de pază din incinta unei societăţi comerciale din Municipiul Reșița. Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Reşiţa.

Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, probabil din cauza unui scurtcircuit electric, la un autoturism care circula pe DN 6. Au ars bordul şi compartimentul motor al autoturismului, iar parbrizul s-a spart din cauza temperaturii ridicate.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog