Menu

Articol

Trei incendii de vegetaţie în numai 24 de ore

Pompierii militari ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin au intervenit în cursul zilei de ieri la trei incendii de vegetaţie. Primul a fost anunțat, în jurul orei 22, pe raza localității Băile Herculane. „Un copac uscat a luat foc în urma unei activități de igienizare a terenului. Pentru lichidarea acestui incendiu a acționat echipajul Punctului de Lucru Băile Herculane“, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Magdalena Tocmelea.

Cel de-al doilea incendiu de vegetație, anunțat cu puţin după miezul nopţii, s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ două hectare de teren de pe raza localității Potoc și a fost lichidat de forțele Secției de Pompieri Oravița.

Un al treilea incendiu a fost observat de pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, în apropierea sediului subunității și s-au deplasat imediat la fața locului unde au constatat că erau două focare într-un perimetru de circa 500 mp, pe care le-au stins în scurt timp. Nici unul din aceste incendii nu s-a soldat cu victime și nici cu pagube materiale.

Powered by Jasper Roberts - Blog