Menu

Articol

1 Comentariu

UCM Reşiţa nu moare şi nu se predă! Noi perspective

Uzina de Construcţii de Maşini din Reşiţa, care a constituit baza reconstrucţiei industriale a României, trece prin transformări radicale şi dureroase. Faptul că societatea se află în reorganizare judiciară, constituie o răscruce, care poate însemna relansarea activităţii de producţie şi reparaţii, dar, poate însemna şi falimentul, în cazul în care reorganizarea nu reuşeşte să reechilibreze uzina din punct de vedere financiar. Conducerea şi specialiştii uzinei mizează pe prima variantă. Şi se fac paşi importanţi în acest sens, după cum suntem infomaţi din următorul comunicat, sub titlul, „UCM Reşiţa SA - noi perspective!”:

Marţi 09.05.2017, conducerea UCM Reşiţa  a semnat, cu un consorţiu format din două firme private, un contract de 2 mil euro pentru reabilitarea a 8 unităţi de pompare apă, din judeţul Constanţa.

Conducerea societăţii speră să fie de bun augur, deoarece este o piaţă nouă, în plină ascensiune pe care UCM Reşiţa face primii paşi şi care poate însemna deschiderea unui nou drum.

Administratori Speciali
Cosmin URSONIU
Nicoleta –Liliana IONETE
 

Comentarii

Daca s-ar face actiuni publice si fiecare cetatean al orasului sa devina actionar..Si sa nu detina majoritatea vreun privat ci doar pupulatia.Se pot gasi comenzi dar cineva prefera sa o infunde si sa o distruga.Cu un bun manager care sa puna mai presus interesul public decat cel personal..dar deja gandesc comunist..Toti cei care s-au perindat pe la conducerea intreprinderii si s-au imbogatit din furaciuni sa fie trasi la raspundere si executati financiar pt daune.Stiu ca e o utopie ce spun eu..dar pana nu se trece la pedepsirea vinovatilor si confiscarea averilor vom avea doar capuse care sa ne suga orasul de sange..

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog