Menu

Articol

UEMR va fi gazda conferinţei internaţionale de Inginerie Electrică și Sistem

Universitatea „Eftimie Murgu“, din Reșița în parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, organizează în zilele de 9 și 10 noiembrie, a doua ediție a „Conferinței de Inginerie Electrică și Sisteme“.

Alături de cadre didactice, cercetători și doctoranzi de la Facultatea de Inginerie și Management, la această manifestare științifică participă și cadre didactice din diferite centre universitare din țară: Universitatea Politehnica București, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Craiova, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din Oradea, dar și din străinătate: Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea Tehnică a Vienei, Universitatea Karkov din Ucraina, Universitatea Kragujevac din Republica Serbia.

Lucrările conferinței, pentru care au fost elaborate articole de către 72 cadre didactice, cercetători și doctoranzi, se vor deschide vineri, la ora 11, în sala multimedia „Constantin Gruescu”.

A doua zi, sâmbătă, se va organiza o excursie tematică la Centrala Hidroelectrică Ruieni, ocazie cu care se vor vizita și o serie de obiective turistice și culturale din zona Caransebeșului.

La buna organizare a conferinței îşi vor aduce aportul sponsorii, precum: Messer România, SC TMD Friction România SRL, Electroechipament SRL, S.C. Spaleck S.R.L., Abraxas S.R.L., Centrul de Calculatoare, Endres Group România SRL, Prodmec SA, Primăria Reșița, Prisăcaru Marcel, SC Pangram SA, Primăria Caransebeș, Alenic Trans S.R.L.,  S.C.  Electroeurostar S.R.L., Petryca Engineering S.R.L., Electro-Consult Caraș S.R.L.

Powered by Jasper Roberts - Blog