Menu

Articol

Ultimele zile pentru plata taxelor nemajorate

Primăria Municipiului Reșița aduce la cunoștința contribuabililor că până la data de 30 septembrie se pot achita impozitele și taxele datorate bugetului local aferente semestrului II, fără majorări de întârziere.

Începând cu data de 1 octombrie, pentru debitele restante se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună potrivit prevederilor Legii 207/2015 privind Codul de procedură fiscală.

De menționat că, la nivelul Direcției Impozite și Taxe din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Reșița sunt disponibile următoarele mijloace de plată a impozitelor și taxelor locale: plata în numerar la ghișeele serviciului, plata cu cardul bancar la ghișeele serviciului, fiind acceptate atât cardurile de debit cât și de credit, plata prin mandat poștal, plata prin virament bancar cu ordin de plată şi plata online prin intermediul cardului bancar. Acest tip de plată se poate face prin intermediul platformei GHIȘEUL.RO. Pentru efectuarea acestui tip de plată se accesează de către contribuabil platforma susmenționată, unde i se generează un user name și o parolă pe care ulterior contribuabilul poate să o personalizeze. Astfel, plata se poate face din orice loc prin simpla acccesare a acestei platforme, unde va putea vizualiza oricând impozitele și taxele pe care le are de plată și va putea alege ce plată face și suma pe care o plătește.

Programul casieriilor Serviciului Public ”Direcția Impozite și Taxe” este următorul:

Corpul II (Piața 1 Decembrie 1918, nr. 9)

Luni, marţi şi joi               8-16

Miercuri                           8-18

Vineri                              8-13.30

 

Corpul IV (B-dul Republicii, nr. 18)

Luni, marți şi miercuri    8-16

Joi                                 8-18

Vineri                            8-13.30  

Powered by Jasper Roberts - Blog