Menu

Articol

Un bărbat din Caransebeş s-a sinucis, dându-şi foc

O întâmplare terifiantă, cu urmări tragice, a avut loc la Caransebeş, în Cartierul Pipirig, acolo unde un bărbat a sfârşit în chinuri groaznice, arzând ca o torţă.

Potrivit martorilor, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, şi-a turnat în cap o sticlă în care se afla o substantă inflamabilă, în curtea casei sale. Până să intervină soţia şi fiul său, acesta a scos o brichetă şi şi-a dat foc. Flăcările l-au cuprins instantaneu, ţipete sale de durere au putut fi auzite de la mare depărtare. Familia a reuşit să stingă focul cu apă, iar o ambulanţă l-a transportat în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş.

„Pacientul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi după acordarea primului ajutor de către medicii noştri am luat legătura cu unităţile medicale de specialitate: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Casa Austria, ambele din Timişoara, Floreasca, Bagdasar Arseni şi Spitalul de Arşi Bucureşti, însă niciunde nu am găsit un loc pentru a fi transportat şi inernat. Cu toate eforturile depuse de personalul nostru, bărbtul a murit”, ne-a precizat managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, Mihaela Popovici.

Gurile rele spun că bărbatul a apelat la acest gest extrem din cauza unor neînţelegeri în familie şi, cel mai probabil, pe fondul unei instabilităţi psihice.

Powered by Jasper Roberts - Blog