Menu

Articol

0 Comentariu

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident pe DN6

Ieri-seară, în jurul orei 22.30, o tânără de 29 de ani, din Mehadia, a condus un autoturism pe DN6, din direcţia Orşova spre Caransebeş. În afara localității Mehadia, în condițiile unui carosabil umed, aceasta a acroșat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă. Bărbatul accidentat a fost transportat de urgenţă la spitalul din Drobeta Trurnu-Severin, Mehedinți, unde ulterior a decedat.

„Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte a producerii accidentului“, ne-a informat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Poliţiştii reamintesc pietonilor să nu traverseze drumurile publice decât prin locurile marcate sau semnalizate cu indicatoare, respectiv trecere de pietoni sau semafor.  Șoferii sunt sfătuiţi să acorde atenţie sporită şi să reducă viteza în apropierea trecerilor de pietoni.

Powered by Jasper Roberts - Blog