Menu

Articol

Un Moş Crăciun năzdrăvan: fără sanie şi reni, dar la volanul unui TIR

An de an, Tirul lui Moş Crăciun devine o prezenţă obişnuită în această perioadă a anului pentru copiii, dar nu numai, din Moldova Nouă iar, de curând, şi din Oraviţa. Un Moş Crăciun atipic, tocmai pentru că a renunţat la sania tradiţională şi a apelat la un ditamai autotren, totul la sugestia celor de la firma Auto Alex.

Ideea a prins repede, dovadă că în acest an Alin Torma, administratorul de la Auto Alex, Dorin Crivacucea – Imperial, şi Remus Almăjan – Depozitul de Termopane, şi-au dat mâinile pentru ca Moş Crăciun să fie mai generos ca şi până acum. Două mii de pachete cu dulciuri au ajuns în decurs de două zile la Oraviţa şi la Moldova Nouă, spre bucuria copiilor care l-au aşteptat nerăbdători şi bucuroşi pe Moş.

TIR-ul încărcat cu mii de pungi pline cu cadouri a oprit pe rând, la Casa Alex, din Oraviţa, în parcul de la Boşneag, în faţa magazinului Imperial, precum şi în localitatea Măceşti. Peste tot, Moş Crăciun, ajutat de Crăciuniţe şi sprijinit tot timpul de cei de la Tommyland, a fost aşteptat cu drag atât de copiii ascultători, cât şi cei care de-a lungul anului au mai făcut câte-o boacănă.

Cei care au înţeles că a dărui bucurie înseamnă a oferi o rază de lumină şi de speranţă, poate chiar un nou început, au şi un nume: Auto Alex, Imperial Market şi Depozitul de Termopane. Dacă anul acesta Moş Crăciun a oferit, datorită generozităţii sponsorilor, 2.000 de pachete cu dulciuri, pentru anul viitor se doreşte ca numărul acestora să ajungă la 3.000, de ele urmând să se bucure nu doar copiii, ci şi persoanele vârstnice, nevoiaşe.

„Este o mare bucurie pentru mine, pentru familia mea, cea de acasă şi marea familie care este Auto Alex, că am putut să-l convingem pe Moş Crăciun să vină şi anul acesta cu TIR-ul plin de cadouri pentru copii. În egală măsură, este şi meritul prietenilor noştri Dorin Crivacucea şi Remus Almăjan care au înţeles că nimic pe lume nu este mai frumos decât zâmbetul şi ochii luminoşi ai copiilor fericiţi“, ne-a mărturisit Alin Torma, administratorul SC Auto Alex.

Powered by Jasper Roberts - Blog