Menu

Articol

1 Comentariu

Un tânăr a alimentat, dar nu a mai plătit contravaloarea carburantului

În această dimineață, în jurul orei 6, poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Mehadia au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un angajat al unei staţii de carburanţi de pe raza localității Domașnea. Acesta a sesizat faptul că un bărbat şi-a alimentat autoturismul cu combustibil în valoare de 100 de lei, după care a părăsit staţia fără să pătească.

„În urma apelului primit, polițiștii au efectuat un filtru pe D.N.6, pe strada Gării din Băile Herculane. Observând în trafic un autoturism ce corespundea descrierii făcute de apelant, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în direcția Orșova. S-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia pe raza localității Topleț. Polițiștii l-au identificat pe șofer în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița”, ne-a informat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt fiindu-i aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 520 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere.

Comentarii

Powered by Jasper Roberts - Blog