Menu

Articol

Urmările ploilor abundente de astăzi în judeţul Caraş-Severin

Meteorologii au emis pe tot parcursul zilei de astăzi coduri de avertizare de vreme rea pentru judeţul Caraş-Severin, mai exact de ploi abundente şi grindină. Acestea nu au fost fără urmări în unele localităţi. Astfel, la Iablaniţa, din cauza furtunii, un copac a căzut pe carosabil, iar circulaţia s-a făcut pe un singur sens. În jurul orei 19, mai multe localităţi erau nealimentate cu energie electrică, printre acestea numărându-se Ocna de Fier, Dognecea şi Borlovenii Noi.

Reprezentantii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin au anunţat faptul că, în comuna Băuţar, zece familii au fost afectate de inundaţii. Cantitatea mare de apă care s-a scurs de pe versanţi a dus la colmatarea rigolelor, iar gospodăriile au fost inundate. În acest caz au intervenit pompierii militari de la Caransebeş şi voluntarii din comună.

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin au anunţat că la ora 19.30 au fost realimentate cu energie electrică localităţile Şumiţa, Borlovenii Noi, Moniom şi Colţan.

Powered by Jasper Roberts - Blog