Menu

Articol

Vaidasigan este antrenorul echipei de handbal CSM Şcolar Reşiţa. Obiectivul, promovarea în prima ligă!

Lotul de hanbal masculin al CSM Şcolar Reşiţa s-a reunit astăzi în Valea Domanului, pe terenul de fotbal cu gazon sintetic, începând pregătirile pentru noul sezon competiţional. Clubul handbaliştilor reşiţeni începe sezonul cu noutăţi notabile, precum şi cu ambiţia de a reveni pe prima scenă a hanbalului românesc, în prima ligă - Liga Zimbrilor.

Vaidasigan antrenor. Rohozneanu, peste tot!

În primul rând, echipa de hanbal-băieţi a Reşiţei, are un nou antrenor, pe Ilie Vaidasigan, care va fi antrenor-jucător. Ilie Vaidasigan a revenit la Reşiţa, după ce timpe de un an şi jumătate a fost jucător la Poli Timişoara şi la Făgăraş. Alături de Viadasigan, în colectivul de conducere va fi şi Mihai Rohozneanu, care va fi coordonator, adică, un fel de preşedinte executiv neoficial al secţiei de handbal. Antrenorul cu portarii va fi Cristian Ionescu-Paloma. Sebastian Pîrvan și Radu Bote vor fi antrenori la juniori II și juniori III, iar antrenorul juniorilor I este acelaşi Mihai Rohozneanu, car va fi şi jucător în echipa mare.

Referitor la noutăţi, Ilie Vaidasigan a declarat:

„Am început antrenamentele într-o formulă nouă, cea din care fac parte și juniorii I. Am început antrenamentele afară pentru că e perioada pregătitoare și vom avea o perioadă foarte grea, de pregătire intensă. Săptămâna viitoare vom intra în sala Polivalentă, pentru că, peste două săptămâni vom începe meciurile amicale. Vom avea două meciuri amicale cu Poli Timişoara, unul la ei, unul la noi, probabil în 4 şi în 5 august. (...) Nu suntem toți la primul fluier, lipsește, deocamdată, Sasha (Alexander Starchenko), care este în Ucraina și va ajunge la Reșița peste două zile. Ca noutăți în lot îi avem pe Eric Bărbuș, pivot, din Baia Mare, Roberto Țiu, Eddy Belchite, Paul Simulescu, de la Târgu Jiu.

Obiectiv îndrăzneţ: promovarea!

„Anul acest am un obiectiv îndrăzneț: promovarea. Eu am încredere în lotul pe care-l avem, cu jucători tineri și cu cei cu experiență, din care fac parte: Leo Grozăvescu, Mihai Rohozneanu, eu (Ilie Vaidasigan), Alexandru Vulpe. Ceilalţi sunt jucători tineri de la care avem mari aşteptări, cum ar fi, Răzvan Daia, Raul Heimbach, Eddy Belchite şi aşa mai departe”, a mai spus Vaidasigan.

Promovare şi iar promovare!

Alături de clubul de hanbal reşiţean a revenit omul de afaceri Cristian Pătru, care ne-a declarat:

„Ceea ce este cu adevărat nou, anul acesta, este obiectivul clubului, promovarea! Mă bucur că această misiune mi-a fost încredinţată şi mi-o asum. Am ales o strategie foarte simplă pentru promovare, în care eu cred foarte mult. Adică, jucători tineri, împreună cu jucătorii cu experienţă pe care îi avem. Dorim să facem un joc de mare viteză şi un joc de luptă. Asta înţeleg eu prin calitate!”

Campionatul în Divizia A de hanbal masculin va începe în data de 1 septembrie, însă depinde şi de numărul echipelor care vor fi încrise, de astăzi începâd şi înscrierile pentru participarea în campionat.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog