Menu

Articol

0 Comentariu

Valeria Schelean-Şomfelean: „Încurajez simpatizanţii PNL să vină la proteste”

Valeria Schelean-Șomfelean

Deputata Valeria Schelean-Şomfelean şi colegii săi liberali din Parlamentul României susţin că  atunci când guvernanții doar mimează consultările cu societatea civilă, evită dezbaterile publice şi nu țin cont de punctul de vedere al profesioniștilor, românii nu doar că sunt îndreptățiți să reacționeze ieșind în stradă, ci sunt obligați să o facă. 

„Cu toții suntem parte a societății care dorește consolidarea statului de drept și a luptei anticorupție. Atacul la independența Justiției trebuie să înceteze! De aceea, îi încurajez pe toți
simpatizanții Partidului Național Liberal să participe la manifestările de protest împotriva actualei guvernări care dorește să subordoneze Justiția pentru închiderea dosarelor penale ale liderilor PSD – ALDE”, precizează deputata într-un comunicat de presă.

Valeria Schelean-Şomfelean mai spune că Partidul Național Liberal a avertizat, prin vocea liderilor săi, că propunerile de modificare a legilor Justiției înaintate pentru adoptare în procedură de urgență în Parlament au un singur obiectiv major: întoarcerea Justiției în epoca Adrian Năstase – Rodica Stănoiu când începerea urmăririi penale sau închiderea unor dosare de cercetare penală se decidea în ședințele Partidului Social Democrat.

„Partidul Național Liberal va folosi toate căile legale posibile pentru a opri atacul PSD și ALDE la independența procurorilor și magistraților din România, de la opoziție parlamentară și sesizarea Curții Constituționale până  la forme diverse de presiune socială și proteste de stradă”. 

Powered by Jasper Roberts - Blog