Menu

Articol

Valeria Schelean-Şomfelean, la început de an şcolar: „Să descoperiţi bucuria de a învăţa”

Valeria Schelean-Șomfelean

Deputata PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean-Şomfelean, a trăit astăzi mari emoţii, dar nu în calitate de vorbitor de la tribuna Parlamentului României, ci în cea de mamă a doi copii care au păşit unul pe porţile grădiniţei, iar celălalt s-a aşezat în băncile liceului.  În această dublă calitate, deputata liberală a postat, pe Facebook, un mesaj adresat deopotrivă elevilor, părinţilor şi profesorilor.

„Dragi copii, elevi, mai mici sau mai mari, vă doresc, la început de an școlar, să descoperiți bucuria de a învăța. Învățați pentru voi, pentru viitorul vostru! Nu pentru alții, ci doar pentru a vă modela, educa și cultiva propriul caracter. România are nevoie de oameni puternici, pasionați, liberi. Prin voi, țara noastră își construiește viitorul!
Dragi profesori, vă invit, la rândul vostru, să redescoperiți bucuria de a preda. În mâinile voastre, e lutul a mii de caractere pe care voi le veți face adulții de mâine. România are nevoie de voi pentru a-i desena frumos viitorul!
Dragi părinți, pe voi vă invit să vă bucurați de emoțiile acestui nou început! Sunt clipe unice în viață, pe care sper că nu le ratați. Fiți alături de copiii voștri, simțiți împreună cu ei, iubiți-i și mai mult astăzi!”, se arată în mesajul deputatei.

Powered by Jasper Roberts - Blog