Menu

Articol

0 Comentariu

Vaştag şi Bobar au învins CSM Şcolar Reşiţa, într-unul dintre derby-urile etapei

Într-unul dintre cele două derby-uri ale seriei a IV-a din Liga a III de Fotbal, CSM Școlar Reșița s-a deplasat la Deva, unde a întâlnit echipa locală Cetate, la care președinte este Cristi Bobar, fost conducător și în Valea Domanului.

Din nefericire, rosso-nerii au pierdut cu scorul de 1-2, golul al doilea fiind înscris de un alt reșițean, Andrei Vaștag, fost component al echipei Metalul, din lovitură liberă de la 30 de metri! Pentru Reșița a înscris Beloescu în min. 60.

Viorel Lolea, președintele grupării din Valea Domanului, ne-a mărturisit după meci: „Am avut o dominare cvasitotală, am ratat din toate pozițiile, inclusiv din lovitură liberă indirectă de la 5 metri de poarta adversă, dar acesta e fotbalul. Ei au stat la cutie și ne-au înscris golurile din faze fixe, primul din corner, iar al doilea din lovitură liberă. Asta este, am pierdut, mergem înainte și ne vom bate până la sfârșitul celor cinci etape rămase de jucat”.

După acest meci, partea de sus a clasamentului s-a regrupat. Până la derbyul de mâine din deplasare de la Galda, Național Sebiș rămâne cu 40 p, urmat de CSM Școlar 39 p, Galda 39 p, Ripensia (cu un meci mai puțin,) 37 p, și Cetate Deva 37 p.

În meciul de azi CSM Școlar a folosit echipa: Zimmermann-Banac, Opriș, Szijj, Liuba-Bresneni, Bloju, Keita, Muselin-Poiană, Beloescu. Au mai jucat după pauză Himcinschi și Costescu.(Foto: Arhivă)

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog