Menu

Articol

Vicepreşedintele Popovici, deputata Jivan şi gafele Vioricăi Dăncilă!

Premierul României, Viorica Dăncilă, şi deputata PSD de Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, au devenit personajele principalele ale postării vicepreşedintelui Consiliului judeţean, Ionuţ Popovici, pe pagina sa de Facebook. Într-o notă ironică, vicepreşedintele enumeră gafele care au făcut-o celebră pe doamna premier, şi se întreabă de ce deputata PSD se fotografiază atât de mult cu Viorica Dăncilă. Iată postarea:

„Citind presa locală, îmi atrage atenția un articol în care, cel care îl semnează, printre rânduri, apostrofează parlamentarii PSD care o susțin pe Viorica. L-aș contrazice puțin!

Din curiozitate, mă uit pe paginile de Facebook a celor pomeniți și ce să vezi, niciunul dintre ei nu au poze cu premierul. Mai putin deputatul cărășean Luminița Jivan. În secunda urmatoare unde-mi sare gândul !? La o vorbă din popor, «Cine se aseamănă se adună», dar îmi revin repede, o cunosc pe Luminița, nu este adevărat !

Totuși, pozele cu regina gafelor, sunt o mândrie sau fală cum zicem noi în Banat? Asta nu înțeleg.

Doamna deputat, dupa cum reiese din poze, cu o stăruință de invidiat, cred că aleargă pe holurile parlamentului dupa Viorica şi o întreabă , «Make a photo?», pentru că pagina de socializare este inundată de astfel de momente... În țărișoara noastră chiar cred că sunt suficienți oameni cu care te poți fotografia. Nu vreau să fiu răutăcios dar, dacă citiți următoarele rânduri ,veți înțelege și probabil îmi veți da dreptate.

Zilele trecute, premierul Romaniei a comis o nouă gafă impardonabilă într-o vizită peste hotare. La declaraţia comună susţinută la finalul întrevederii cu omologul muntenegrean, Dăncilă a încurcat numele capitalei Podgoriţa cu Priştina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut diplomatic de către România.Este ca şi cum s-ar duce la Budapesta sa spună, mă bucur să fiu astăzi la București! Aș fi curios ce reacție ar avea Victor Orban !? :):):):):)

Probabil, consilierii doamnei dorm în izmene. Le recomand să urmeze cursurile Institutului Diplomatic Român şi n-ar fi rău niște ore de geografie şi istorie recentă, ținând cont că, Muntenegru şi Kosovo au în spate o istorie sângeroasă”.

Şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a enumerat cele 44 de gafe (monumentale) marca Viorica Dăncilă.  A început cu câteva „perle” ale limbii române vorbită în Videle de copiii ce nu apucat să termine nici măcar opt clase: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”,  „De ce minţiţi oamenii că în fiecare lună a crescut preţurile?" , „Educaţia şi sănătatea cetăţeanului sunt PREMORDIALE” şi că, „Am dat ordonanţă de urgenţă cu privire la persoanele cu DEZABILITĂŢI ”. A continuat cu o declaraţii în care şi-a etalat cunoştinţele din toate domeniile: „Putem spune, pe scurt, că REDUCEM DEMOCRAŢIA... ăăă... reducem birocraţia”,  „Când nu aţi mai avut cum să negaţi performanţele economice ale acestei guvernări, recunoscute de Fondul Monetar Internaţional, Banca Monetară(..)” „Am participat la punerea în FUNCŢIE a staţiei de pompare…”, „Faceţi un exerciţiu DE IMAGINE şi puneţi-vă în locul meu”.

În finalul postării, Ionuţ Popovici lasă să se înţeleagă că: „Mă aștept la o replică tăioasă, dar ce să fac măi Luminița, așa sunt eu, nu mă prea pot stăpâni, iar când îmi vine să spun ceva, spun!”

Powered by Jasper Roberts - Blog