Menu

Articol

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, este aşteptat mâine la Reşiţa (UPDATE)

Unul dintre cei patru iniţiatori ai Scrisorii prin care i se cerea demisia lui Liviu Dragnea de la şefia partidului va veni mâine la Reşiţa. Din câte se pare, Paul Stănescu vine în calitate de vicepreşedinte al PSD şi nu ca membru al Guvernului Dăncilă.

Vineri, la Reşiţa se va desfăşura şedinţa CEx a PSD Caraş-Severin la care va lua parte şi Paul Stănescu, ocazie cu care se va întâlni cu primarii care, dacă e să ne luăm după zvonuri, s-au poziţionat în două tabere, în funcţie de susţinerile acordate lui Ion Mocioalcă şi Luminiţa Jivan. Din sursele noastre am aflat că la nivelul CEx-ului lărgit, de peste 200 de membri, circulă o listă cu semnăturile de susţinere ale celor doi, Mocioalcă având, până ieri, sprijinul a peste 70 % dintre membrii CEx-ului. Mai trebuie spus că, liderul social-democraţilor cărăşeni este un apropiat al lui Paul Stănescu, Mocioalcă situându-se clar de la început de partea acestuia în disputa cu Dragnea.

Paul Stănescu este unul dintre greii partidului, cu influenţă foarte mare în teritoriu, nu doar pentru faptul că se află la butoanele ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, de unde pleacă banii spre primării. Alături de Marian Neacşu, Gabi Firea şi Adrian Ţuţuian reprezintă nucleul dur din PSD, de care Liviu Dragnea nu are cum să facă abstracţie. În prezent, de partea sa sunt cel puţin 50 de parlamentari, fără de care PSD nu are cum să treacă anumite legi prin Parlament.

UPDATE, ora 12,30 ======================

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă susţine faptul că mâine nu va fi organizat un CEx, ci doar o întâlnire cu vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog