Menu

Articol

Viceprimarul Caransebeşului, Marius Isac, e îngrijorat: „Scade bugetul, de unde să mai tăiem?!”

Autor: 

Viceprimarul Caransebeşului, liberalul Marius Isac, îşi arată îngrijorarea faţă de faptul că: „Bugetul naţional pe 2018 reduce drastic sursele de finanţare ale Caransebeşului”.

Într-o declaraţie de presă, viceprimarul Marius Isac precizează că bugetul municipiului Caransebeş va scădea cu aproximativ 4 milioane de lei, în timp ce cheltuielile cu salariile cresc. Pentru a acoperi aceste cheltuieli suplimentare, administraţia publică locală va fi nevoită să „taie” de la alte capitole bugetare.

O decizie greu de luat!

„Din nefericire, aşa cum avertizam de câteva luni, Bugetul de stat pe 2018, în anexa 8, reduce drastic veniturile Municipiului Caransebeş!

Faţă de încasările din cotele pe impozitul pe venit din 2017, în 2018 vom avea cu câteva milioane de RON mai puţin - cu cca 4 milioane de RON.

În timp ce cheltuielile cu salariile vor creşte conform legislaţiei, va trebui să suportăm 10% din salariile asistenţilor persoanelor cu handicap, va trebui să plătim vaucherele de vacanţă şi multe alte obligatii legale...

Este o decizie greu de luat! La ce cheltuieli să renunţăm în 2018, în condiţiile în care cetăţenii şi-au pus mari speranţe în noi...

Ce părere au colegii noştri consilieri de la PSD, partidul majoritar al coaliţiei care a votat acest Buget?”, scrie Marius Isac, viceprimar al Municipiului Caransebeş, consilier local PNL, într-o declaraţie de presă.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog