Menu

Articol

0 Comentariu

Victoria este singura variantă a echipei CSM Şcolar Reşiţa în meciul cu Hermannstadt

În etapa a VI-a a Ligii a III-a de Fotbal, CSM Şcolar Reşiţa, locul IV, cu 9 puncte, evoluează astăzi în deplasare în compania echipei de pe locul 14, penultimul al clasamentului, Hermannstadt II, care şi-a trecut în cont doar trei puncte. Teoretic, reşiţenii pornesc ca mari favoriţi, în condiţiile în care orice pas greşit îi îndepărtează de locul I ocupat de Şirineasa, o echipă cu nume la fel de exotic ca cel al Gloriei Lunca Teuz Cermei pe care a învins-o greu etapa trecută în Valea Domanului.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului, principalul reşiţenilor, Roco Sandu, spunea că echipa este mobilizată fizic, dar şi moral, după ultima victorie obţinută pe teren propriu. Există trei probleme de lot, toate de sănătate, Keita, Bactăr şi Banac, însă acest lucru nu-i îngrijorează pe cei doi tehnicieni care consideră că au la dispoziţie jucători egali ca valoare, gata să joace titulari în astfel de situaţii.

„Mergem la Sibiu optimişti. Jucătorii s-au pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt încrezători în privinţa rezultatului final. Nu avem un meci facil şi nu plecăm de la premisa că sibienii au acumulat doar trei puncte. Nu trebuie să greşim, pentru că punctele se adună sau nu. Trebuie să ne luăm măsuri de precauţie înainte de a intra pe teren”, a mărturisit Roco Sandu.

Optimist se declara şi Cristi Poiană, unul dintre cei mai buni jucători reşiţeni în acest început de campionat: „Sunt multe de spus despre jocul nostru din etapele precedente. Important este că ne-am revenit după victoria de acasă cu Cermei, ne aşteaptă un meci destul de greu, sperăm să-l câştigăm”.

Programul etapei de astăzi, ce începe la ora 17, mai cuprinde în afara meciului de la Sibiu, următoarele întâlniri:

Filiaşi – CNP Timişoara

CSM Lugoj – Becicherecu Mic

Naşional Sebiş – Ghiroda

Cetate Deva – Şoimii Lipova

Iar sâmbătă, 30 septembrie, vor avea loc meciurile:

Şirineasa – Millenium Giarmata

Internaţional – CSU Craiova II

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog