Menu

Articol

Victorie lejeră a handbaliştilor reşiţeni. Juniorii au înscris din toate poziţiile!

Echipa de handbal-băieţi, CSM Reşiţa, a câştigat lejer, meciul de astăzi, cu CS Satu Mare, din Divizia A, Seria B, învingând la diferenţă de 27 de goluri pe ultima clasată din divizie. Meciul a fost un galop de sănătate pentru jucătorii lui Marcel Vulpe, care, în cea mai mare parte a disputei a întrebuinţat juniorii, aceştia descurcându-se de minune, dovedind poftă de gol şi inventivitate. Astfel, reşiţenii au înscris şi cu şuturi puternice, de la 9 metri, şi pivotând din semicerc, cu mingi aruncate pe jos, cu efect, cu boltă, de pe centru şi din extreme, chiar şi aeriana au făcut-o, au înscris şi din răsucire, cu mingea aruncată pe la spate.

Până în minutul 8, oaspeţii s-au ţinut bine, reuşind să meargă la umăr cu gazdele, scorul fiind 6-6. După minutul 8, gazdele s-au dezlănţuit şi, până la finalul primei reprize au mai înscris de 17 ori, primind doar 3 goluri! Scor la pauză, 23-9.

După pauză, deşi antrenorul Marcel Vulpe a folosit mai mult juniorii, jocul a curs în valuri spre poarta oaspeţilor, cu un Marius Negru de neoprit. Juniorul Marius Negru a înscris cele mai multe goluri, 10, având la activ şi multe recuperări, precum şi combinaţii spectaculoase cu colegii, Vulpe, Radosavlevici, Gîrban, Kirsch etc. De altfel, ultimele 4 goluri ale partidei au fost înscrise, unul după altul, în decurs de numai 3 minute, de Marius Negru! Scorul final a fost 48-21.

CSM Şcolar Reşiţa: Cristian Ionescu-Paloma, Andreas Back, Denis Dumuţa - Marius Negru (10 goluri), Alexandru Vulpe (6), Snezan Radosavlevici (5), Antonio Gîrban (5), Demis Kirsch (5), Alexandru Ion (3), Denis Barbu (3), Andrei Pascari (2), Ioan Morar (2), Pavel Grozăvescu (2), Raul Heimbach (2), Răzvan Daia (2), Rareş Racoceanu (1).

Antrenor: Marcel Vulpe

La CS ADEP Satu Mare cele mai multe goluri au fost înscrise de: Mircea Varga (6) şi de Vlăduţ Vaştag (5). Pentru oaspeţi au mai marcat, Marco Pop (3), George Baroş (3), Vasile Reşetar (2), Benjamin Podină (1) şi Alin Chiş (1).

Antrenor: Sebastian Dan.

În clasamnet, CSM Şcolar Reşiţa ocupă locul 8, din 11 echipe, cu 18 puncte acumulate. Pe primul loc, cu 45 de puncte, se află CSM Oradea, iar pe locul al doilea, CSU Târgu Jiu, cu 36 de puncte.

Powered by Jasper Roberts - Blog