Menu

Articol

Viitori antreprenori responsabili şi talentaţi sunt invitaţi la Băile Herculane

Autor: 

Joi, 12 aprilie 2018, începând cu ora 16.00, la Hotel Afrodita, din Băile Herculane, Județul Caraş Severin, va avea loc „Campania de promovare și conștientizare în vederea promovării antreprenoriatului ca opțiune în carieră în rândul persoanelor fizice interesate să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban, în cadrul proiectului Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați - SMART Start Up”. Evenimentul este organizat de Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu S.C. Interlog COM S.R.L.

„Proiectul își propune să dezvolte competențe antreprenoriale în rândul a 330 de persoane fizice care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în zona urbană din Regiunea Vest, să sprijine înființarea și dezvoltarea a 52 de intreprinderi cu profil nonagricol (în special în domeniul IT) în zona urbană a Regiunii Vest și să creeze minim 104 locuri de muncă durabile.

Activitățile proiectului se vor derula în Regiunea Vest - județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hundeoara, pe o perioadă de 36 luni, în perioada 11 Ianuarie 2018 – 10 Ianuarie 2021.

În cadrul campaniilor de promovare și conștientizare se urmărește promovarea antreprenoriatului ca opțiune în carieră în rândul persoanelor fizice interesate să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban, prezentarea condițiilor de eligibilitate pentru înscriere în cadrul proiectului, detalierea etapelor de derulare a activităților proiectului, precum și prezentarea beneficiilor oferite de acest proiect”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Mai multe informații despre proiect puteti găsi și:

                      - pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/SMARTStartUp2018

                      - pe site-ul proiectului: https://smartstartup.projects.uvt.ro.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Marin POPESCU

Expert Grup Țintă

Powered by Jasper Roberts - Blog