Menu

Articol

Viitorul Caransebeş şi-a învins... „fratele”

Viitorul Caransebeş – ACS Viitorul Şimian 3-1 (0-0)

Autor: 

După două meciuri de verificare, cu Foresta Armeniş şi cu juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar din municipiu, ambele câştigate la scor, băieţii antrenaţi de Ion Bica au avut parte de o pauză destul de lungă, după care au făcut un adevărat tur de forţă, jucând trei partide amicale în doar şase zile.

După ce s-au impus în deplasare, scor 3-2, cu FC Hunedoara, şi i-au învins, într-un meci disputat la Arad, pe cei de la Şoimii Lipova, cu 2-1, iată că luni, 26 februarie, pe stadionul din Balta Sărată, au jucat împotriva echipei de pe locul doi din Liga a IV-a a judeţului Mehedinţi, ACS Viitorul Şimian.

A fost un meci extrem de viu disputat, la reuşita spectacolului fotbalistic o contribuţie însemnată aducându-şi şi oaspeţii, la conducerea clubului oltean aflându-se ex-stelistul Gabi Boştină.

În minutul 10, Negrei a executat bine o lovitură liberă de la 22 de metri, însă Nedelcea s-a întins şi a respins de lângă bara stângă. Cornerul a fost executat de acelaşi Negrei, înalt, iar Imbre a reluat cu capul în transversala porţii oltene.

În minutul 13, Ciucur a trimis o pasă de 30 de metri pe aripa stângă, la Neagu, acesta a intrat în careu, dar a fost deposedat în ultimul moment. În minutul 16, Dumitru a centrat de pe partea stângă, la acelaşi Neagu, însă acesta a primit în poziţie incomodă şi, de la 6 metri, a şutat în Nedelcea.

Tot atât de bine puteau să înscrie şi oaspeţii, în minutul 34, Zamfir făcând o fază de toată frumuseţea pe partea stângă şi, ajuns la doi metri, a şutat la colţul scurt, însă Birăescu a fost la post.

Tot oltenii au avut şi prima ocazie din repriza a doua, în minutul 58 acelaşi Zamfir pătrunzând, în dribling, în careu, însă a fost blocat de Birăescu, cu preţul unei accidentări.

Pe contraatac, Mariţescu l-a lansat, pe dreapta, pe Ciucur, acesta a intrat în careu, a şutat violent, portarul a respins, iar Nicola, pe fază, a trimis cu latul în poartă, deschizând scorul.

Acelaşi cuplu a făcut şi golul al doilea, din minutul 66, de această dată Ciucur centrând de pe dreapta, iar Nicola, din cădere, a imparabil, de la 12 metri, în plasa porţii celor de la Şimian.

Cel de al treilea gol al gugulanilor s-a consemnat în minutul 72, după o fază în care Nicoară l-a angajat pe stânga pe Nicola, acesta a centrat pe jos în careu, iar C. Bologa a trimis, de la 6 metri, în propria poartă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 84, de Mătăsăreanu, după o pătrundere pe partea stângă, el reuşind să-l învingă pe Birăescu cu un şut din 6 metri.

„Este a cincea victorie din tot atâtea meciuri, dar cel mai important este că a fost un meci foarte, foarte bun, pregătire fizică, un meci crâncen, ştim că oltenii sunt foarte motivaţi, vremea a fost grea, terenul greu... Sunt mulţumit de băieţi, deşi s-a văzut oboseala de după meciul cu Lipova. Aştept cu foarte mare încredere meciul din prima etapă a returului, cel de la Lupac”, a declarat după partidă antrenorul Viitorului Caransebeş, Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, R. Covăsală, B. Gulea, Gh. Valuşescu, G. Negrei, O. Bălan, Al. Avramovici, Al. Ciucur, Al. Dumitru, N. Imbre, A. Neagu; au mai intrat după pauză M. Mariţescu, P. Stoichescu, A. Megheleş, C. Nicoară şi Al. Nicola. Antrenor, Ion Bica.

ACS Viitorul Şimian: A. Nedelcea, I. Ilie, R. Văcuţă, D. Bălulescu, C. Bologa, P. Zamfir, C. Stanciu, L. Prundeanu, M. Mătăsăreanu, Gh. Simulescu, R. Marinescu; au mai jucat A. Pătraşcu, A. Bologa. Antrenor, Dorel Stoica.

A arbitrat la centru Remus Orleanu, asistat la cele două linii de Adrian Mititelu şi Daiana Sadovan, toţi din Caransebeş.

Powered by Jasper Roberts - Blog