Menu

Articol

Viitorul Caransebeş şi-a luat restanţa

Viitorul 1913 Caransebeş – Foresta Armeniş 11-2 (4-2)

Autor: 

Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a găzduit ieri meciul restant dintre Viitorul Caransebeş şi Foresta Armeniş, contând pentru etapa cu numărul 19 a Ligii a IV-a.

Scorul a fost deschis, oarecum surprinzător, de oaspeţi, în minutul 12, când I. Dragomir a şutat puternic de la 16 metri, balonul a lovit transversală şi a căzut în faţa liniei porţii, de unde Stepanescu-Adamescu a trimis-o cu latul, în dreapta lui Socaci.

Egalarea a venit în minutul 16, după o fază făcută de Negrei pe aripa stângă, centrarea acestuia ajungând la Imbre, carea şutat plasat, de la 14 metri, în stânga lui Ruicu.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 19, când Neagu a şutat puternic pe jos, din unghi, Ruicu a respins în faţă, iar Nicoară, pe fază, a trimis de la 6 metri în poarta goală.

În minutul 21, Gulea a pierdut un balon la 25 de metri, Vela l-a recuperat, a avansat şi a şutat puternic de la 14 metri, aducând egalarea pe tabela de marcaj.

Gugulanii au trecut din nou în avantaj în minutul 28, atunci când Negrei a centrat de pe stânga, iar Nicola, aflat la 8 metri, a reluat spectaculos în poarta oaspeţilor.

Ultimul gol al primei reprize s-a marcat în minutul 41, după un corner bătut de pe partea stângă de Neagu, Negrei reluând imparabil în plasă, cu capul, de la colţul scurt.

În partea secundă, gazdele au făcut cam tot ce-au vrut în teren, înscriind prin Neagu, de trei ori, în minutele 65, 78 (penalty) şi 83, Avramovici, de două ori, în minutele 51 şi 75, şi câte o dată prin Imbre, în minutul 67, şi Nicola, în minutul 82.

Viitorul Caransebeş: D. Socaci, Al. Nicola, Gh. Valuşescu, A. Neagu, O. Bălan, N. Imbre, C. Nicoară, Al. Avramovici, B. Gulea, I. Bica, G. Negrei, rezervă: C. Birăescu. Antrenor, Ion Bica.

Foresta Armeniş: K. Ruicu, M. Hurduzeu, I. Vela, I. Dragomir, C. Ungur, I. Brumar, A. Oprea, I. Dragomir, P. Grozăvescu, I. Brumar, I. Stepanescu-Adamescu; rezerve: F. Dragomir, I. Dragomir, I. Hurduzeu, M. Dragomir. Antrenor, Daniel Brumar.

A arbitrat la centru Cristian Chitucea (Reşiţa), asistat la cele două linii de Roberto Svatsinka (Reşiţa) şi Octavian Cicu (Caransebeş). Observator: Marius Popescu (Reşiţa).

Powered by Jasper Roberts - Blog