Menu

Articol

Viorel Lolea este somat să raporteze cât vin s-a băut în doi ani la echipa de fotbal CSM Şcolar Reşiţa

Viorel Lolea

Viorel Lolea, şeful grupării de fotbal CSM Şcolar Reşiţa, a fost ridicat în picioare la ultima şedinţă a Consiliului local de liderul grupului PSD, Mirel Sabo, cerându-i-se un raport al vinului băut în Valea Domanului din 2016 şi până în prezent.

Solicitarea lui Sabo, oarecum surprinzătoare, poate avea o legătură cu parangheliile despre care s-a tot vorbit că au avut loc în minihotelul stadionului reşiţean. Reamintim că la începutul acestui an, doi dintre fotbaliştii reşiţeni au părăsit pe timpul nopţii hotelul, plecând cu maşina într-o plimbare nocturnă. Şoferul, neexperimentat, şi cu alcool consumat înainte de a se urca la volan, a încercat să scape de poliţistuil care-i făcuse semn să tragă pe dreapta, intrând cu maşina într-un zid.

Liberalul Hadrian Popescu i-a luat apărarea lui Lolea, care s-a angajat că va întocmi un raport luna viitoare, spunând: „S-au achiziţionat atâţia litri de vin cât au cerut antrenorii, că ei beau câte un pahar de vin în seara dinaintea partidei. Cred că despre vinul acesta este vorba?! Nu s-au făcut acolo beţii cu vin cumpărat din banii clubului (dacă nu din banii clubului, poate ai jucătorilor sau antrenorilor?!) cum, în alte vremuri, se cumpărau 100 de jamboane din banii clubului că ar fi, chipurile, trimise la Federaţia Română de Fotbal. Da... nu ştiu cu ce le duceau, cred că le trebuia un TIR frigorific!“.

Şi apropo de jamboane. Unii sunt de părere ca Viorel Lolea ar trebui să facă şi o informare privind porţiile de mâncare, altele decât cele destinate fotbaliştilor, din bani publici, căci, vorba aceea, un vin fără o friptură nu are niciun haz. Nici chiar în Valea Domanului!

Powered by Jasper Roberts - Blog