Menu

Articol

0 Comentariu

„VIP” a ajuns în patrimoniul Primăriei Reșița

După ani de procese, Primăria Municipiului Reşiţa a intrat în posesia unui imobil pe care îl ocupa SC EU Meridor SRL. Este vorba de clădirea celebră în anii ’90, cunoscută de reșițeni sub numele de „VIP”, amplasată la intrarea în Stadionul Gloria, din Govândari.

În paralel, primăria s-a judecat, începând din 2001, cu Asociația Sportivă Gloria Reșița pentru recuperarea bazei sportive.

Anul trecut, în luna septembrie, Primăria Reșița a câștigat în instanță procesul cu AS Gloria și a intrat în posesia întregii baze sportive, inclusiv a clădirii VIP, însă societatea comercială EU Meridor refuza să elibereze spațiul respectiv.

În cursul zilei de ieri, pe baza sentinței civile, s-a procedat la evacuarea societății comerciale din spațiul deținut ilegal.

Viceprimarul Adrian Dacica, împreună cu reprezentanți ai Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului și ai poliției, însoțiți de executorul judecătoresc, au preluat efectiv clădirea care va intra în patrimoniul Municipiului Reșița împreună cu baza sportivă.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog