Menu

Articol

Visul promovării în Liga a II-a de Fotbal s-a ruinat pentru CSM Şcolar Reşiţa, chiar în Valea Domanului

2-2 cu Şoimii Lipova, echipă la care au evoluat patru foşti reşiţeni!

Tristeţe şi dezamăgire în Valea Domanului în această după-amiază, unde jucătorii echipei CSM Şcolar au părăsit terenul cu capetele plecate, după egalul obţinut în faţa lui Şoimii Lipova, echipă fără pretenţii în acest sezon. Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât în formula de start a oaspeţilor au evoluat patru foşti titulari ai echipei gazdă la care conducerea tehnică renunţase în iarnă. Mai mult, Poiană a răsucit cuţitul în rană şi a înscris golul cu care oaspeţii au trecut în avantaj pe tabelă.

Scorul a fost deschis relativ repede, în min. 12, Szijj a centrat de pe partea dreaptă, Ene a preluat şi, după o piruetă scurtă, a şutat în colţul lung al porţii apărate de Iliescu. 1-0 pentru CSM Şcolar.

Avantajul gazdelor a durat doar şapte minute, pentru că la o centrare venită de pe stânga, Vasinc a reuşit să trimită un şut în diagonlă, din vole, învingându-l pe Zimmermann.

La pauză, antrenorul reşiţean, Daniel Opriţa, l-a introdus în teren pe Breşneni în locul lui Vaştag, însă desprinderea pe tabelă avea să se facă în favoarea oaspeţilor în min. 68. Poiană a şutat din marginea careului şi Şoimii a trecut în avantaj, 2-1!

Trei minute mai târziu, Puţanu a şutat cu boltă peste portarul timişean, restabilind egalitatea. la 2-2

Până la sfârşitul meciului, reşiţenii, admonestaţi în permanenţă de pe margine de către Opriţa, au asediat poarta lui Iliescu, dar fără rezultat pe tabelă. Împotriva cursului jocului, oaspeţii au ratat victoria în ultimele secunde, Zimmermann salvând cu piciorul o minge trimisă spre poarta sa de un lipovean

Un egal care echivalează, în mare parte, cu pierderea speranţelor de promovare în Liga a II-a de fotbal.

CSM Şcolar REşiţa: Zimmermann – Szijj, Puţanu, Podină, Liuba – Bărbulescu, Vaştag, Costin, Ene – Vădrariu, Staicu. După pauză au mai jucat: Breşneni, Copaci, Bactăr, Negoescu.

Şoimii Lipova: Iliescu – Iova, Tolmbaye, Dulap, Vasiu – Kocsis, Popa, Poiană, Rusu – Vasinc, Himcinschi

Powered by Jasper Roberts - Blog