Menu

Articol

Voinţa Lupac, la un pas de câştigarea barajului de promovare în Liga a III-a de Fotbal

CS Hunedoara - Voinţa Lupac 0-1 (0-1)

Campioana judeţului Caraş-Severin, Voinţa Lupac, s-a comportat peste aşteptări în primul meci al barajului de promovare în Liga a III-a de Fotbal, învingând în deplasare pe CS Hunedoara, echipă care în campionat câştigase 25 din cele 28 de partide jucate.

În faţa a peste 2.000 de spectatori, oaspeţii au jucat curajos, surprizându-şi adversari încă din debutul meciului. De altfel, în prima repriză, elevii antrenaţi de Boşco Vişatovici s-au aflat în cel puţin patru situaţii favorabile de deschide scorul ori de a-l majora. Au făcut-o, totuşi, o dată, în min. 11, când Mitru a şutat imparabil de la peste 20 de metri în plasa porţii hunedorene.

În repriza a doua, gazdele au încercat egalarea, şi chiar au reuşit, doar că arbitrul nu a validat golul pe motiv de offside.

Returul barajului va avea loc sâmbătă 23 iunie, începând cu ora 17,30, la Lupac. Gazdelor le este suficient un meci egal pentru ca anul viitor să joace derby-ul seriei cu CSM Şcolar Reşiţa, echipă ce şi-a dovedit neputinţa de a face pasul spre Liga a II-a de Fotbal.

Voința Lupac: Toader - Oncică, Banac, Milan, Cheda - Tîrbăț, Mitru, Bărbulescu, Mezin, Marcu - Străin și Șandru. Au mai evoluat Popa, Coviț, Zaharie, Epure. (Foto: hunedoara adevărul.ro)

Powered by Jasper Roberts - Blog