Menu

Articol

0 Comentariu

Vremea rea bagă în ședință conducerea Primăriei Reșița

Având în vedere condițiile meteorologice deosebite, cu temperaturi foarte scăzute, în sala de şedinţe a Primăriei Reşiţa s-a întrunit  în cursul zilei de duminică, 8 ianuarie, Comandamentul de urgenţă, din inițiativa primarului Ioan Popa. Au participat: viceprimarii Adrian Dacica și Paul Vasile, directorul Direcţiei de Întreţinere, Ovidiu Almăjan, şeful Poliţiei Locale, Alexandru Ciati, şeful Serviciului Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, Mircea Carabeţ, șeful Direcției de Asistență Socială, Cosmin Enuică și alți responsabili din Aparatul de Specialitate al Primăriei Reșița.

Între altele, a fost abordată problema persoanelor fără adăpost, hotărându-se ca acestea să fie îndrumate de Poliția Locală la centrele de asistență socială unde urmează să fie adapostite și să li se ofere masă caldă.

Alte teme discutate s-au referit la deszăpezirea drumurilor, încălzirea în școli și la problema apei curente. S-a decis să fie verificate încălzirea în mijloacele de transport local și stocurile de material antiderapant.

Potrivit unui comunicat al primăriei, se vor controla și conductele cu apă şi se va încearca remedierea problemelor apărărute acolo unde acestea au îngheţat datorită temperaturilor foarte scăzute.

Cetățenii cu probleme sau cei care sesizează autoritățile cu privire la persoane aflate în nevoie pot apela cu încredere numărul 0255.226515 - Poliţia Locala.

De asemenea, asociaţiile de locatari au 48 de ore la dispoziție să curețe trotuarele pe care la au în resposabilitate. După acest termen vor fi aplicate amenzi asociațiilor de locatari care nu se conformează. 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog