Menu

Articol

Zeci de reşiţeni, premiaţi pentru fidelitate faţă de partenerul de viaţă

Cei mai fideli dintre reşiţeni spun că secretul pentru o căsnicie şi o viaţă lungă ţine de mai mulţi factori, printre care înţelegerea în familie şi dragostea căminului. Astăzi, 4 aprilie, Ioan Popa, primarul Reşiţei a avut o întâlnire emoţionantă la Casa Municipală a Căsătoriilor cu zece cupluri care anul acesta sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.

Emoţionaţi, dar fără să îşi lase partenerul de mână, cuplurile au apreciat gestul edilului. Familia Iancu spune că secretul unei căsnicii fericite este „păstrarea tradiţiilor din strămoşi şi înţelegerea partenerului. Fiecare dintre noi a lăsat de la el şi aşa am ajuns la acest frumos moment“. Ioan Popa a oferit diplome şi flori doamnelor şi a rugat cuplurile să transmită copiilor şi nepoţilor valorile după care s-au ghidat până acum.

„Aniversarea a 50 de ani de căsătorie este un eveniment ce trebuie celebrat. Astăzi am avut ocazia să fiu în prezenţa acestor cupluri cu care am discutat despre ceea cei trei piloni importanţi ai unei societăţi puterniceŞ pământ, credinţă şi familie. Le doresc toate cele bune!“, a spus primarul municipiului Reşiţa. După ce au fost felicitați, reşiţenii au făcut poze cu Ioan Popa și au sărbătorit ciocnind o cupă de șampanie cu acesta.

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog