Menu

Articol

Ziua Mondială a Turismului sărbătorită la UEM Reşiţa

Data de 27 septembrie marchează „Ziua Mondială a Turismului”, un eveniment sărbătorit şi de Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Scopul organizatorilor este de a promova conștientizarea importanței turismului și a valorii sale sociale, culturale și economice.

Astăzi, în preambulul evenimentului, în foaierul universității, la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziției de fotografii „Traseul pedestru european E4”, semnată Pierre Gaspard, Belgia. Cu această ocazie, prof. univ. dr. Gheorghe POPOVICI va expune o serie de particularități ale traseelor pedestre internaționale care traversează România, în special regiunea Banatului de Munte.

În data de 27 septembrie, cu începere de la ora 11, în sala CAMI, corpul A al universității, Asociația Bike Attack, Asociația Prietenii Naturii Banat, Clubul de turism UEMR, reprezentanți din partea autorităților locale și județene cu atribuții în domeniul turismului vor prezenta câteva din traseele inedite ale județului Caraș-Severin și de asemenea vor schița planuri ale unor viitoare proiecte comune în revigorarea turismului.

Powered by Jasper Roberts - Blog