Menu
Mihaela Popovici

Premieră pentru instanţele româneşti. Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş reclamă faptul că asupra ei s-au făcut presiuni să plece din PSD şi să se înscrie în PNL, ca o condiţie de bază de a participa la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei.

„Voi depune o...

12 Decembrie 2018

„Nu comentez declaraţiile pentru că ele sunt ale unei femei aflate într-o situaţie disperată. Un lucru nu trebuie să uite. Când am numit-o nu a fost condiţionată din partea mea. Mi-am pus partidul în cap şi am susţinut-o până când am văzut că se alătură altei tabere, cea a medicilor. Managerul...

11 Decembrie 2018

Ultimele articole

12 Decembrie 2018

Datorită lucrărilor de înlocuire a a robineților și contoarelor de branșament în Zona Gării din Oraviţa, operatorul...

12 Decembrie 2018

Foarte multă lume a fost prezentă la Galeria de Artă „Corneliu Baba” luni, 10 decembrie, la lansarea volumului-...

11 Decembrie 2018

Iubitorii de folclor se pot bucura astăzi, 11 decembrie, de un spectacol folcloric deosebit „Mândri că suntem români...

11 Decembrie 2018

Waldemar Murgu, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa a declarat recent că îşi doreşte ca actul medical din municipiu...

12 Decembrie 2018

Ioan Boba, inginer şef al Secţiei de Drumuri Naţionale Caransebeş spune că la momentul actual, doar în zona Anina s-a depus un strat de zăpadă, dar şoferii pot circula în siguranţă. „Situaţia drumurilor naţională este una bună. Nu avem probleme pe niciun tronson, în general carosabilul este umed”, a mai precizat Boba.

Şeful secţiei Caransebeş a explicat şi faptul că aprovizionarea cu sare s-a făcut conform graficelor, iar stocurile sunt suficiente. Utilajele de dezăpezire sunt deja...

12 Decembrie 2018

Casa de Cultură a Studenţilor din Reşiţa organizează în colaborare cu Primăria Reşiţa un concert de muzică folk intitulat „Cad ninsori peste oraş”.

Evenimentul va avea loc mâine, 13 decembrie în centrul civic, începând cu ora 16.00. Vor susţine recital artiştii Cristian Octavian Melcher - Reşiţa, George Popovici - Făget şi Marcel Colcer – Reşiţa.

10 Decembrie 2018

Încă de la deschiderea oficială a „Târgului de Crăciun“, în faţa clădirii Primăriei Reşiţa pot fi admiraţi brazi confecţionaţi din materiale reciclabile.

Pe lângă faptul că sunt deosebiţi, cei 20 de brazi sunt creaţii ale preşcolarilor şi elevilor din municipiu, iar trei dintre ei vor fi premiaţi. Concursul a fost lansat de Primăria Reşiţa, pe pagina de socializare a instituţiei, tot ce trebuie să facă admiratorii este să acceseze această pagină şi să voteze cel mai inedit braduţ....

3 Decembrie 2018

Ziua de 3 decembrie a fost declarată în 1992 „Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi“. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat sub egida sloganului „Pot ce poţi şi tu, angajează-mă“, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi, eveniment ce a avut loc la sediul instituţiei reşiţene.

Unii dintre angajatori au fost la prima experienţă de acest gen şi s-au arătat încântaţi de iniţiativa AJOFM. Cei care au venit să îşi caute un loc de muncă...

11 Decembrie 2018

Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, Mihaela Popovici, aduce acuze grave primarului Felix Borcean. Ea spune că va face denunţ la DNA pentru modul în care acesta a obligat-o să-şi dea demisia din PSD şi să se înscrie în PNL ca o condiţie la participarea la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager.

„Tot ce a declarat pseudo-primarul Felix Borcean sunt minciuni şi scuze care dovedesc incompetenţa administativă şi managerială de care face atâta caz. Ca...

11 Decembrie 2018

Waldemar Murgu, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa a declarat recent că îşi doreşte ca actul medical din municipiu să fie unul de calitate.

După ce a dat startul renovărilor la secţii şi principalele holuri, iar din afirmaţiile sale ar fi rezolvat şi problema infecţiilor nozocomiale, managerul vrea ca de anul viitor să modernizeze serviciile medicale oferite la Reşiţa.

„Încercăm să deschidem cât de curând cabinete de ambulatoriu pentru Oncologie, Dermato-venerice, ORL şi...

24 Noiembrie 2018

La iniţiativa Fundaţiei Banatului Montan Reşiţa, Primăria Reşiţa, alături de autorităţi, poliţişti, jandarmi, şi voluntari s-a organizat astăzi, 24 noiembrie, o campanie de salubrizare atât a malului Bârzavei cât şi la intrările în Reşiţa.

Peste 100 de reşiţeni s-au adunat în dimineaţa acestei zile în centrul oraşului, s-au aprovizionat cu saci şi mănuşi şi au plecat la curăţenie. Vremea chiar a ţinut cu voluntarii, iar rezultatul poate fi văzut în zecii de saci plini cu deşeuri....

27 Noiembrie 2018

“În prima jumătate a acestui an, utilizatorii de internet din România au experimentat viteze medii de transfer în creştere, atât în ceea ce privește serviciile de acces la internetul fix, cât și la cel mobil. Conform statisticilor privind calitatea serviciului de internet fix și mobil din România, actualizate astăzi pe Netograf.ro, utilizatorii au beneficiat de viteze de descărcare de 134,03 Mbps pentru internet fix și 24,11 Mbps pentru internet mobil. Totodată, ne bucură faptul că a crescut...

Clic pentru detalii
11 Decembrie 2018

În primele luni ale mandatului său, primarul Reşiţei a pus gând rău unor clădiri aflate pe malul Bârzavei, fie construite cu nerespectarea legii, fie că sunt sunt inestetice, pe acolo urmând să treacă viitoarea alee de promenadă. Între acestea, Clubul Vintage, proprietatea lui Vali Armaşu, din curtea fostului Prescom, şi bodega de vizavi de gara Reşiţa Sud, proprietar fiind Petru Bădăluţă. Până acum, nu s-a întâmplat acest lucru, însă Ioan Popa este perseverent şi, cu siguranţă, intenţia sa...

10 Decembrie 2018

La sfârşitul săptămânii trecute, Aradul a găzduit un triplu eveniment sportiv. Astfel, sâmbătă, 8 decembrie, a avut loc cea de a X-a ediţie a Cupei CSM Arad la judo, iar duminică Euro League Regional U16 şi Ziua Judo-ului Arădean U18, competiţii la care au participat peste 600 de sportivi de la cluburi din Serbia, Ungaria, Moldova, Croaţia, Austria, Germania şi, bineînţeles, din România.

Tinerii judoka de la Clubul Energetica din Caransebeş, antrenaţi de Ion Radu şi Ioan Răuţu, au...

5 Decembrie 2018

Cererile pentru subvenţiile 2019 se pot depune la sediile Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) până la data de 17 decembrie 2018 inclusiv.

Reprezentanţii APIA precizează că: „cererea iniţială anuală pentru efectuarea serviciilor de întocmire şi menţinere a registrului genealogic al rasei, completată de către solicitanţii prestatori ai serviciilor va fi însoţită de documente”.

De asemenea, cererea iniţială anuală de solicitare a ajutorului de stat pentru...

10 Septembrie 2018

Reşiţenii, pe vremuri mari consumatori de natură, înghesuindu-se cu miile în jurul lacului Secu, în locul numit „La Şură” sau „Şura Ortacilor”, nu mai sunt atât de doritori de băi de soare, apă şi verdeaţă cum erau în anii societăţii socialiste în curs de dezvoltare şi înaintare spre societatea comunistă multilateral dezvoltată. În vremurile în care fabricile duduiau, oţelăria scotea şarje record, fabricile de locomotive făceau locomotive, iar cele de vapoare făceau vapoare, oamenii muncii...

Vino pe situl nostru
Detalii
Luminiţa Jivan
10 Decembrie 2018

În şedinţa de astăzi a Comitetulului Executiv Naţional al PSD s-a hotărât ca deputata Luminiţa Jivan să preia interimatul Organizaţiei  PSD Caraş-Severin, până la organizarea alegerilor.

Odată cu desemnarea deputatei în fruntea organizaţiei judeţene, se înregistrează şi o premieră absolută, Luminiţa Jivan fiind prima femeie din PSD Caraş-Severin care ajunge într-o funcţie atât de mare.

Reamintim că funcţia a rămas vacantă în urma plecării din PSD la Pro România a lui Ion...

2 Iulie 2018

S-a întâmplat în urmă cu o zi, pe 1 iulie, la Timişoara, acolo unde a izbucnit un incendiu pe Calea Martirilor, de pe Calea Şagului. În timp ce mulţi trecători erau preocupaţi să transmită pe internet incendiul, un jandarm a intervenit şi a scos din calea flăcărilor un tânăr.

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice, jandarmul se afla în timpul său liber, în trecere în zonă iar, la un moment dat, a văzut fum şi flăcări în curtea unui imobil. La mansarda casei, se afla...

30 Octombrie 2018

În ziua de 25 octombrie 2018, Consulatul General al României, reprezentat prin Florin Vasiloni, consul general, a participat la ceremonii organizate în cinstea eroilor români, desfăşurate în localităţile Micherechi (Mehkerek), Şercad (Sarkad) şi Gyula (jud. Bekes), din Ungaria, cu prilejul sărbătorii “Zilei morţilor“ (Sărbătoarea tuturor sfinţilor, tradiţională în creştinătatea occidentală), în preajma Zilei Armatei Române.

La Micherechi, în prezenţa multor localnici, reprezentanţi ai...

8 Decembrie 2018

Ce-a de-a 25-a ediţie a Topului firmelor, pe 2017, s-a consumat vineri seara, într-un cadru festiv, la Hotelul Rogge, din Reşiţa. O atmosferă destinsă, cu organizatori joviali şi premiaţi veniţi din tot Banatul de Munte. Din păcate, aşa cum ne-am obişnuit de ani de zile, aproape aceleaşi firme în topul realizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin. Este şi aceasta o dovadă că economia judeţului continuă să sufere, că în prim-plan nu mai este industria, ci comerţul şi...

Ionesie Ghiorghioni
11 Decembrie 2018

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a părăsit ieri penitenciarul în care era încarcerat pentru săvârşirea infracţiunii  de trafic de influenţă în formă continuată, din data de 18 februarie 2016.

Luni, 10 decembrie, prin sentinţa Tribunalului Timiş, Ghiorghioni a fosat eliberat condiţionat, cu 1.044 de zile înainte de expirarea pedepsei pe care o avea de ispăşit.

Ionesie Ghiorghioni a fost mâna dreaptă a lui Sorin Frunzăverde,...

26 Iulie 2018

Eclipsa totală de Lună din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toţi pasionaţii de astronomie şi nu numai. Vizibilă şi din ţara noastră, aceasta va fi cel mai lung fenomen de acest gen din secolul XXI şi va dura o oră şi 43 de minute. Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii, momentul maxim fiind atins la ora 23.22.

Acestui spectacol astronomic i se alătură şi planeta Marte, ce va fi vizibilă sub...

Adda
23 Iulie 2017

Adda, una dintre cele mai apreciate artiste din ţară, a susţinut, în mai puţin de o lună, trei concerte în Caraş-Severin. În timpul foarte scurt pe care l-a petrecut aici, cântăreaţa a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări.

- Eşti pentru a treia oară în Caraş-Severin. Publicul te-a putut vedea pe scenă la Reşiţa, Oraviţa şi Bocşa. Ai reuşit să vizitezi locurile unde ai cântat?

- Din păcate, timpul nu ne-a permis, dar am vizitat zona în timpul în care eram...

26 August 2017

Aterizăm la Kandahar după un zbor de numai cinci ore! Vremea cînd zburam 14 ore a trecut! Astăzi, US Air Force transportă militarii români cu giganticele C-17! Batalionul 280 Infanterie Protecţia Forţei, din Focşani, primeşte ultimii militari care vor deveni operaţionali 100% pînă la sfîrşitul acestei luni. Ce e mai dificil de suportat? Clima? Ameninţările de securitate, sau dorul de casă? În urmă cu 15 ani comunicaţiile erau anevoioase, sau lipseau cu desăvîrşire. Astăzi, telefoanele...

Apreciază-ne pe Facebook!

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog