Menu

Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 999999 în QuickQuicktabs->render() (linia 38 din /home/argument/public_html/sites/all/modules/quicktabs/plugins/QuickQuicktabs.inc).

De teama scurgerii unor informaţii legate de activitatea instituţiei, conducerea Senatului Universităţii „Eftimie Murgu”, din Reșița a propus constituirea unei comisii care să aducă îmbunătățiri în acest sens regulamentului existent, privind confidențialitatea unor date.

O parte dintre...

29 Mai 2017

Primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a efectuat recent o vizită în cartierul Balta Sărată, ocazie cu care le-a vorbit oamenilor despre un program ambiţios, care vizează reabilitarea, modernizarea şi extinderea locuinţelor din zonă, respectiv a barăcilor, precum şi a fostului Spital...

28 Mai 2017

Ultimele articole

29 Mai 2017

Managerul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, Adrian Ardeţ, s-a întors recent...

29 Mai 2017

Miercuri, 31 mai, Biblioteca Municipală „Mihail Halici” din Caransebeş va găzdui, de la ora 12, Concursul...

29 Mai 2017

La sârşitul săptămânii trecute, vineri, 26 mai, la Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității „Eftimie...

29 Mai 2017

CSM Şcolar Reşiţa a încheiat campionatul Ligii a III-a, Seria a IV-a, pe locul secund, la un punct distaţă de...

29 Mai 2017

Managerul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, Adrian Ardeţ, s-a întors recent dintr-o vizită de trei zile efectuată în localitatea Macerata, la cea mai veche Universitate din Italia, unde s-a desfăşurat Colocviul Internaţional „Roma şi Marea Adriatică”.

„Noi, românii, am reuşit să pătrundem în lumea arheologică, în lumea ştiinţifică europeană mai mult spre Austria, spre Germania, austriecii ne-au sprijinit foarte mult imediat după Revoluţie, şi...

27 Mai 2017

Reșița are începând de sâmbătă, 27 mai, o stradă asfaltată de la un capăt la altul doar din banii primăriei. Potrivit edilului-șef, Ioan Popa, este pentru prima dată după 15 ani când se întâmplă acest lucru. Vorbim despre strada cu sens unic, Moise Groza, care trece prin fața Poliției Municipiului, o arteră care ajunsese aproape de necirculat din cauza craterelor din asfalt.

Pentru reabilitarea ei, ceea ce a presupus refacerea structurii subterane de preluarea apelor meteorice,...

22 Mai 2017

În aceste zile, până în data de 24 mai, capitala Statelor Unite ale Americii, Washington DC, prima întâlnire a rețelei Transatlantice a Tinerilor Parlamentari. La această importantă manifestare participă și deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean.

Potrivit comunicatului de presă al Cabinetului Parlamentar, scopul acestei întâlniri este de a conecta tinerii europarlamentari și parlamentari ai statelor membre ale Uniunii Europene cu tinerii reprezentanți ai noii...

26 Mai 2017

Ca urmare a articolului apărut în publicaţia dvs. cu titlul „Executorul judecătoresc este pregătit să execute Universitatea Eftimie Murgu” transmitem prezentul drept la replică, prin care dorim să clarificăm anumite aspecte prezentate în articolul mai sus amintit.

La nivelul instituţiei noastre nu există o situaţie conflictuală cu privire la diferenţele de drepturi salariale izvorâte din Legea nr. 221/2008 pe baza sentinţelor civile pronunţate pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai...

Detalii

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog