Menu

Începând cu sfârşitul acestei luni, Primăria Municipiului Reşiţa renunţă la operatorul de transport public de călători, Ro A Tir, optând pentru nou înfiinţata societate Transport Urban, din subordinea Consiliului Local Reşiţa.

Într-un comunicat de presă al Serviciului Gospodărie Urbană şi...

12 Decembrie 2017

În urma auditului financiar al Camerei de Conturi Caraş-Severin din luna iulie a acestui an la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, s-au constatat abateri de la legalitate și regularitate, în special, în ceea ce privește programele naţionale „Laptele și cornul” și „Fructe în școli” în judeţul...

12 Decembrie 2017

Ultimele articole

12 Decembrie 2017

În cadrul unui proiect Erasmus+, „Patterns of Life – From a Different Past to a Common Future”, în care au fost...

12 Decembrie 2017

Pentru familia lui Nicolae Bololoi, de 74 de ani, fiecare oră ce trece aduce mii de întrebări care nu îşi găsesc...

Cristina Bacer
12 Decembrie 2017

Cristina Bacer este noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, după ce a fost declarată câştigătoare a...

12 Decembrie 2017

Manifestările culturale, serbările şcolare şi alte activităţi de acest gen programate în această perioadă vor fi...

7 Decembrie 2017

Teatrul de Vest Reşiţa organizează un concurs de proiecte pentru realizarea grafică a siglei instituţiei. Proiectul, realizat în format electronic (PSD, JPG, PNG), va fi trimis pe adresa Teatrului de Vest: teatrulresita@yahoo.com , până cel târziu în data de 15 ianuarie 2018.

Proiectul trebuie să prezinte într-o formă grafică simplă elemente reprezentative / sugestive ale Teatrului de Vest Reşiţa, preluate din numele instituţiei, ţinând...

Cu deosebit regret vă anunţăm trecerea la cele veşnice a colegei noastre, conf. univ. dr. Mirela Costencu, fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu" din Reşiţa. Divinul Creator să o odihnească. Suntem alaturi de familia îndoliată, prof. univ. dr. Vasile Mircea Zaberca şi lect. univ. dr. Cristian Rudolf.

11 Decembrie 2017

Scriitorul şi jurnalistul Grigore Cartianu şi-a lansat, ieri, la Reşiţa şi la Caransebeş, volumul „600.000”, despre „fenomenul #Rezist”, prezentându-şi şi alte volume despre revoluţie, despre moartea Ceauşeştilor, dar şi despre „regele fotbalului”, Gheorghe Hagi. Lansarea şi prezentarea volumelor, la Reşiţa, a avut loc în Casa de Cultură a Sindicatelor, în faţa unui public relativ puţin numeros, iar la Caransebeş, a avut loc în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei Caransebeş, de data aceasta...

7 Decembrie 2017

Lipsa locurilor de parcare din oraş a devenit o problemă majoră pentru toată lumea. Pentru a elibera într-un fel spaţiul public şi pentru a crea loc pentru noi locuri de parcare, autorităţile au găsit câteva soluţii pentru a pune în aplicare legislaţia în vigoare. Astfel, la ultima şedinţă a consilierilor locali, s-au pus la punct şi ultimele detalii cu privire la valoarea taxelor şi locaţia pentru depozitarea maşinilor ce vor fi ridicate de pe domeniul public.

Conform şefului...

4 Decembrie 2017

Surpriză în această dimineaţă, deputatul PSD Ion Mocioalcă a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat ca martor într-un dosar de corupţie. Potrivit Agerpres, citând surse judicare, este posibil ca deputatul să fi fost audiat în legătură cu contractele cu Tel Drum.

În Caraş-Severin, Tel Drum a câştigat, în luna august, un contract pentru lucrări de reabilitare a izvoarelor de la Sodol şi a staţiilor de tratare a apei de la Anina, Oraviţa şi Bocşa.

La licitaţia...

30 Noiembrie 2017

Instanţa Tribunalului Caraş-Severin a pronunţat sentinţa  în dosarul în care două persoane au fost judecate pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri în formă continuată.  Este vorba de Valentin Boghian şi Daniel V. Oniţoiu. Aceştia au fost condamnaţi la 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, cu suspendare, pe o durată a termenului de supraveghere de patru ani.

În baza art. 93 alin. 1 Cod penal, instanţa dispune ca pe durata termenului de supraveghere...

Clic pentru detalii şi comenzi

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog