Menu

La aproape zece zile de la cumplitul accident de circulaţie de la Coronini, autorităţiile sârbeşti au anunţat că au recuperat, duminică dimineaţă, din apele fluviului cadavrul unui bărbat. S-a întâmplat puţin după ora 7, în dreptul localităţii Dobra, la km fluvial 1021, aflată pe aceeaşi linie...

16 Octombrie 2017

S-a tot vorbit despre defrişările ilegale din pădurile judeţului. Unii au fost de părere că astfel de infracţiuni pălesc în faţa celor din alte judeţe ale ţării. Doar în aparenţă lucrurile stau aşa, căci realitatea este cu totul alta. Astăzi vă prezentăm o dovadă a faptului că şi în Caraş-...

16 Octombrie 2017

Ultimele articole

15 Octombrie 2017

La Reşiţa au fost aduse 5 din cele 18 autobuze Volovo, care au fost achiziţionate din Olanda pentru a efectua...

15 Octombrie 2017

Mâine, 16 octombrie, o bună parte a oraşului Oţelu Roşu rămâne fără apă potabilă, datorită unor lucrări ce vor fi...

15 Octombrie 2017

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit a avut loc în urmă puţin timp, în jurul orei 12,30, pe DN 6, între...

15 Octombrie 2017

Sâmbătă, 14 octombrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş s-a disputat partida dintre Viitorul Caransebeş şi...

15 Octombrie 2017

În comuna Berzasca, din Clisura Dunării, judeţul Caraş-Severin, va avea loc, în zilele de marţi, 17 octombrie, şi miercuri, 18 octombrie, Festivalul-Concurs de muzică uşoară „Ritmuri în mileniul III”, ediţia a 17-a. Festivalul are ca obiectiv descoperirea de tineri şi talentaţi interpreţi de muzică uşoară, concursul fiind organizat pe două categorii de vârstă: între 13 şi 15 ani, respectiv, între 16 şi 24 de ani.

Înscrierile se fac până în data de 17 octombrie, la Centrul Judeţean...

13 Octombrie 2017

Demers fără precedent al Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin. Conducerea instituţiei a demarat o campanie de presă în vederea conştientizării medicilor de familie şi a părinţilor despre necesitatea vaccinării. În acest context, se subliniează faptul că vaccinarea reprezintă una dintre cele mai importante şi mai sigure intervenţii medicale.

Directorul executiv al DSP Caraş-Severin, Dănilă Miloş, afirma într-o conferinţă de presă ţinută joi la sediul instituţiei, că, din păcate...

Comentarii recente

15 Octombrie 2017

La Reşiţa au fost aduse 5 din cele 18 autobuze Volovo, care au fost achiziţionate din Olanda pentru a efectua serviciile de transport public în municipiu. Directorul societăţii Transport Urban Reşiţa, Gelu Ardeleanu, a anunţat că autobuzele aduse în depou vor fi înmatriculate mâine, luni, 16 octombrie, la Registrul Auto Român. În contractul cu furnizorul olandez este prevăzut ca toate cele 18 autobuze trebuie să ajungă la Reşiţa, până cel târziu în data de 2 noiembrie 2017.

Reamintim...

16 Octombrie 2017

La sfârşitul săptămânii, tinerii liberali din Caraş-Severin şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani. Conferinţa de alegeri s-a ţinut în oraşul Băile Herculane, la ea  fiind invitaţi preşedintele Filialei PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, secretarul general Ovidiu Rădoi, preşedintele OTL Mehedinti, Alexandru Marcoci şi primarul liberal al oraşului Băile Herculane, Cristian Miclău.

Delegaţii din organizaţiile locale l-au ales pe Cosmin Străuţ, din Caransebeş, în fruntea...

7 Octombrie 2017

Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, viceprimarul, Lorena Ion, un inspector comercial de transport şi un contabil din cadrul primăriei, sunt cercetaţi penal pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor, fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, delapidare şi abuz în serviciu.

În actul de cercetare penală întocmit de procuror se arată că, în calitate de funcționari ai primăriei orașului Oravița au decontat, în mod nelegal, în perioada 2012-2016, cheltuielile unei asociații...

Clic pentru detalii şi comenzi

ANUNŢ:

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează, la sediu său din Reșița, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1, județul Caraș-Severin, în perioada 14 – 16 noiembrie 2017, concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Gestionarea Patrimoniului al Direcției Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Condiţii de participare la concurs:
Condiţii generale:

- candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată în anul 2007, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul științelor economice sau științelor juridice;

Instituţia publică şi termenul la care se depun dosarele de înscriere: Consiliul Judeţean Caraş-

Severin din Reşiţa, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, camera 503 - Serviciul Resurse Umane, în termen de 20 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv în perioada 11 octombrie 2017 – 30 octombrie 2017.

Ultima zi de depunere a dosarelor este data de 30 octombrie 2017, ora 16.00.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Data, ora şi locul organizării concursului: Proba scrisă va avea loc în data de 14.11.2017, ora 11.00, proba interviu se desfășoară în data de 16.11.2017, ora 11.00, la sediul instituției.

Bibliografia și actele ce trebuie depuse în dosarul de înscriere se afişează la sediul instituției și pe pagina web: http://www.cjcs.ro/oportunitati-de-angajare.php.

Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, camera 503 - Serviciul Resurse Umane sau la numărul de telefon 0255/214688.

                      p. PREŞEDINTE,                               SECRETARUL JUDEŢULUI,
                    Flavius NEDELCEA                                   Darian CIOBANU
                    VICEPREȘEDINTE

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog