Menu

În Caraş-Severin, economia continua să se zbată într-un permanent marasm, să se situeze pe ultimele locuri ale clasamentelor neoficiale.  Am avut ocazia să constatăm acest lucru şi cu ocazia festivităţii de premiere a celor mai bune firme pe baza rezultatelor din 2016. Doar 5.000 de firme...

11 Decembrie 2017

Sorin Preda Iuga, nevăzător din Reşiţa, intră astăzi, de la ora 9.00, în greva foamei şi a setei pe timp nelimitat. Sorin Preda Iuga este de profesie maseur şi a fost concediat, în luna mai 2017, de la un aşezământ social aflat în subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Tot ce îşi doreşte...

11 Decembrie 2017

Ultimele articole

10 Decembrie 2017

În această dimineață, în jurul orei 8.45, o femeie în vârstă de 27 de ani, din Bocșa, a condus un autoturism dinspre...

10 Decembrie 2017

Din primele informaţii, se pare că bărbatul de 74 de ani a plecat, ieri, în pădure împreună cu doi prieteni, în zona...

10 Decembrie 2017

Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-...

10 Decembrie 2017

Poliţiştii l-au identificat, ieri, pe bocşanul care a împuşcat un câine din curtea unui concetăţean. Acasă la...

7 Decembrie 2017

Teatrul de Vest Reşiţa organizează un concurs de proiecte pentru realizarea grafică a siglei instituţiei. Proiectul, realizat în format electronic (PSD, JPG, PNG), va fi trimis pe adresa Teatrului de Vest: teatrulresita@yahoo.com , până cel târziu în data de 15 ianuarie 2018.

Proiectul trebuie să prezinte într-o formă grafică simplă elemente reprezentative / sugestive ale Teatrului de Vest Reşiţa, preluate din numele instituţiei, ţinând...

Cu deosebit regret vă anunţăm trecerea la cele veşnice a colegei noastre, conf. univ. dr. Mirela Costencu, fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu" din Re;ia. Divinul Creator să o odihnească. Suntem alaturi de familia îndoliată, prof. univ. dr. Vasile Mircea Zaberca şi lect. univ. dr. Cristian Rudolf.

7 Decembrie 2017

Lipsa locurilor de parcare din oraş a devenit o problemă majoră pentru toată lumea. Pentru a elibera într-un fel spaţiul public şi pentru a crea loc pentru noi locuri de parcare, autorităţile au găsit câteva soluţii pentru a pune în aplicare legislaţia în vigoare. Astfel, la ultima şedinţă a consilierilor locali, s-au pus la punct şi ultimele detalii cu privire la valoarea taxelor şi locaţia pentru depozitarea maşinilor ce vor fi ridicate de pe domeniul public.

Conform şefului...

4 Decembrie 2017

Surpriză în această dimineaţă, deputatul PSD Ion Mocioalcă a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat ca martor într-un dosar de corupţie. Potrivit Agerpres, citând surse judicare, este posibil ca deputatul să fi fost audiat în legătură cu contractele cu Tel Drum.

În Caraş-Severin, Tel Drum a câştigat, în luna august, un contract pentru lucrări de reabilitare a izvoarelor de la Sodol şi a staţiilor de tratare a apei de la Anina, Oraviţa şi Bocşa.

La licitaţia...

30 Noiembrie 2017

Instanţa Tribunalului Caraş-Severin a pronunţat sentinţa  în dosarul în care două persoane au fost judecate pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri în formă continuată.  Este vorba de Valentin Boghian şi Daniel V. Oniţoiu. Aceştia au fost condamnaţi la 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, cu suspendare, pe o durată a termenului de supraveghere de patru ani.

În baza art. 93 alin. 1 Cod penal, instanţa dispune ca pe durata termenului de supraveghere...

Clic pentru detalii şi comenzi

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog