Menu

Mesaj de eroare

Notice: Undefined offset: 999999 în QuickQuicktabs->render() (linia 38 din /home/argument/public_html/sites/all/modules/quicktabs/plugins/QuickQuicktabs.inc).

Pentru a treia oară în ultimele patru luni, Asociaţia Cărăşeană Sindrom Down a atras atenţia prin organizarea unei activităţi, gen „atelier”, în care copiii suferinzi de această boală genetică și-au arătat încă o dată măiestria în confecționarea unor obiecte cu caracter tematic.

...

26 Martie 2017

Ultimele articole

Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt
25 Martie 2017

Cord Meier-Klodt, noul ambasador al Germaniei la București, a fost astăzi oaspetele județului Caraș-Severin, unde s-...

25 Martie 2017

La începutul returului Ligii a III-a la fotbal, conducerea clubului CSM Școlar Reșița nu-și ascundea intenția de a...

25 Martie 2017

Ca în fiecare an, în ultima duminică a lunii martie, România trece la ora de vară. Astfel, duminică, 26 martie 2017...

25 Martie 2017

Peste 400 de salcâmi au fost plantați sâmbătă dimineața în parcul industrial, din Reșița, în zona haldei de zgură a...

19 Martie 2017

Despre infecțiile intraspitalicești și despre lipsa medicamentelor sau cumpărarea lor de către familiile bolnavilor s-a tot scris. Chiar și despre cazurile de malpraxis, soluționate de cele mai multe ori cu nevinovăția medicului. Astăzi vă prezentăm cazul unui bolnav ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, ce nu putea comunica cu cei din jur, pentru că suferise un accident vascular, chinuit cu întrebările puse de o asistentă zeloasă. Bolnavul, Gabriel Dumitrescu,...

21 Martie 2017

Primarul liberal Ioan Popa a explicat presei, scurt dar cuprinzător, care este motivul convenit al demisiei viceprimarului Paul Vasile, de la Partidul Verde, şi al alegerii social-democratului Gabriel Duruţ ca viceprimar al Reşiţei. Această schimbare aduce mari speranţe administraţiei locale.

„Dacă vreţi să vorbim, oficial sau neoficial, noi sperăm că în cazul în care Partidul Social Democrat este parte din această administraţie publică, cei de la nivel central să-şi aplece un pic...

Vino în echipa noastră!
Valentin Cârstea
24 Martie 2017

După aproape trei ani de procese, Valentin Cârstea, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și fost cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității Drăgan, din Lugoj, a aflat joi, 23 martie, sentința definitivă pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care dosarul DNA în care a fost judecat pentru două infracţiuni de luare de mită, fals intelectual, trafic de influenţă în formă continuată  şi complicitate la luare de mită în formă...

Clic pentru detalii

Târg de primăvară la Oravița

Primăria Orașului Oravița organizează, în perioada 1 – 2 aprilie 2017, a doua ediție a TÂRGULUI DE PRIMĂVARĂ.

Vor avea loc expoziții cu vânzare de produse agricole, produse tradiționale, unelte și utilaje agricole, partener principal fiind Camera Agricolă a județului Caraș-Severin.

Va avea loc, ca în fiecare ediție a târgului, expoziția culinară cu produse tradiționale de post la care parteneri sunt : Liceul Teoretic “General Dragalina”, Liceul Tehnologic “Mihai Novac”, Școala gimnazială “ Romul Ladea”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Centrul de tineret “Adormirea Maicii Domnului”, Centrul de tineret “Sf. Ecaterina”.

Pe parcursul târgului se vor desfășura spectacole de folclor.

Pachete web hosting
începând de la 1,5 euro/lună!

Spaţiu confortabil şi trafic uriaş doar la LiderHosting!

Intră pe www.LiderHosting.net şi comandă acum pachetul preferat!

LiderHosting - Gazda prezenţei tale online!

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog