Menu

La capătul străzii Mozart, din Reşiţa, se află un ogaş, parte din el împrejmuit, semn că ar fi proprietatea cuiva. Localnicii par de altă părere şi susţin că este un teren al nimănui. De fapt, o groapă în care fiecare aruncă tot ce-i prisoseşte în gospodărie. Este vorba de molozul rezultat de la...

26 Iunie 2017

Astăzi după-amiază, în jurul orei 18, femeia de serviciu de la Primăria Lăpuşnicu Mare a dat alarma în sat, pe motiv că uşa de la intrarea în clădire ar fi fost forţată. Mai mult, în biroul contabilului, un dulap de lemn era cu uşile deschise, iar pe jos au fost găsite mai multe hârtii....

25 Iunie 2017

Ultimele articole

24 Iunie 2017

În şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin de joi, 22 iunie, au fost votaţi reprezentanţii instituţiei în...

24 Iunie 2017

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit a avut loc astăzi după-amiază, pe pasajul rutier din cartierul reşiţean...

Concert în cariera de piatră Colţan - Bocşa
24 Iunie 2017

La Bocşa a avut loc, aseară, un concert de operă şi operetă unic în spaţiul românesc, spectacolul desfăşurându-se în...

Chick Corea Elektric Band
24 Iunie 2017

Cea de-a cincea ediție a festivalului JazzTM de la Timişoara aduce, în premieră în România, artiști internaționali,...

Concert în cariera de piatră Colţan - Bocşa
24 Iunie 2017

La Bocşa a avut loc, aseară, un concert de operă şi operetă unic în spaţiul românesc, spectacolul desfăşurându-se în Cariera de piatră Colţan. Protagonişti au fost solişti ai Operei Naţionale Române din Timişoara, baritonul Christian Rudik, mezzo-soprana Gabriella Varvari şi tenorul Dan Pataca, împreună cu Art Kammerorchester, orchestră alcătuită din instrumentişti ai Operei din Timişoara, dirijor Peter Oschanitsky.

Concertul din cariera de piatră a început pe o vreme toridă, cu...

20 Iunie 2017

Judeţul Caraş-Severin suferă nu doar din lipsă de investitori, locuri de muncă bine plătite, ci și din cauza faptului că absolvenții de facultăți de medicină evită spitalele din județ, la fel cum o făceau înainte de 1989 când primeau repartiție în comune uitate de lume.

Potrivit raportului Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, la ora actuală doar 134 de medici specialiști au contract cu CJAS, față de un necesar de 523.

În județ nu avem nici un medic specialist...

26 Iunie 2017

Primăria Municipiului Reşiţa, Direcţia Tehnică Generală – Serviciul Gospodărie Urbană şi Mediu, anunţă reprogramarea, datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, a programului de combatere a ţânţarilor (prima etapă - urmând ca cea de-a doua să fie programată la interval de 14-21 de zile) pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul Zika, a muştelor și căpuşelor, prin aplicarea de tratamente aeriene, concomitent cu tratamentele aplicate de la sol:

Dezinsecția cu mijloace aeriene se...

23 Iunie 2017

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a răspuns, ieri, întrebărilor jurnaliştilor cu privire la posibilele consecinţe politice şi administrative în teritoriu, în urma crizei de Guvern care a condus la demiterea lui Sorin Grindeanu din funcţia de premier.

„Aţi văzut că (până acum) nu am vrut să fac comentarii, având în vedere calitatea mea de cărăşean. Dar cred că acea criză este, în acest moment, încheiată. Sper ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze...

16 Iunie 2017

În această dimineață, locuitorii din Ciclova Română au avut surpriza să vadă mascați și jandarmi intrând și ieșind din primărie. Este vorba despre perchezițiile efectuate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție la primăria din Valea Carașului. Martorii susțin că perchezițiile au loc și la primarul Gheorghe Percea acasă, precum și la domiciliul fiului său.

Oficial, nu se știe care este motivul pentru care procurorii au descins la Ciclova Română, ci se pot face doar speculații....

Detalii

Ne poţi scrie la: redactia@argument-cs.ro

Powered by Jasper Roberts - Blog